free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Γκλεγκλές: «Είμαστε στο σωστό δρόμο»

Την ιακνοποίησή του από την εικόνα της ομάδας του στο τελευταίο φιλικό με τον Παθιακάκη εξέφρασε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκελγκλές.

 

 

Άκρως ενθαρρυντικά ήταν για τον τεχνικό του Άρη Πετρούπολης Αλέξη Γκλεγκλέ τα μηνύματα τα οποία απεκόμισε απότην συνολική αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του στο τελευταίο εκτός έδρας  φιλικό, που έδωσε ενόψει της επικείμενης έναρξης του νέου πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παθιακάκη.

Το τελικό 1-0 υπέρ του Άρη, το οποίο διαμορφώθηκε με όμορφη προσπάθεια του Νίκολι ήταν το λιγότερο που απασχόλησε τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστωσε ότι συνολικά η ομάδα του λειτουργεί πάνω σε στέρεες βάσεις ενόψει της έναρξης του νέου «μαραθωνίου» της Α’ Κατηγορίας. Κάτι το οποίο φανέρωσε με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» 

«Σε γενικές γραμμές παρουσιάσαμε πολύ καλή εικόνα. Είχαμε συγκεκριμένο πλάνο, δημιουργήσαμε φάσεις, βγάλαμε πολλούς αυτοματισμούς και κατά βάση δείξαμε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Πλέον μπαίνουμε σ ερυθμούς πρωταθλήματος και θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο σε θέματα τακτικής, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι στην πρεμιέρα»

 

 

  

Related posts

Τα σημερινά (9/11/19) αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom

Ο Βύρωνας πέρασε νικηφόρα από το Καματερό (2-0)

Abola Team

Διακοφώτης: «Football League και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα με το νέο έτος…»

Γιώργος Ανανίδας