free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλάς: «Να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια»

 

 

Απογοητευμένος από την συνολική εικόνα των παικτών του απένατι στην ΑΕ Μεταμόρφωσης παρουσιάζεται ο τεχνικός του Καλαμακίου Νίκος Μανωλάς.

 

 

 

Με σύνθεση ανάγκης παρατάχθηκε το Καλαμάκι στην αναμέτρηση Κυπελλου απέναντις τη ΑΕ Μεταμόρφωσης, γνρίζοντας την ήττα με 3-1 και αποχαιρέτησε πρόωρα την διοργάνωση.

Οι πολλές και σημαντικές απουσίες διαδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο στην όλη παρουσία των «κυανόλευκων», οι οποίοι δεν είχαν τους νεοαποκτηθέντες και κατά βάση παρατάχθηκαν με το εφηβικό τους τμήμα.

Ο τεχνικός Νίκος Μανωλάς μιλώντας στο «Αbola.gr» ανέλυσε τις πτυχές που οδήγησαν την ομάδα του στον αποκλεισμό:

«Πήγαμε για τις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα με σύνθεση ανάγκης, αφού δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε στις υπηρεσίες αρκετών νεοαποκτηθέντων παικτών και κατά πολύ μεγάλο ποσοστό παρατάξαμε την εφηβική μας ομάδα. Δεχθήκαμε αστεία γκολ, όμως, τα οποία δεν αρμόζουν σ εομάδα, που έχει θέσει βλέψεις για την ερχόμενη σεζόν. Μπορεί να παραταχθήκαμε ελλειπείς, ωστόσο το συγκεκριμένο ματς θα πρέπει να μας γίνει μάθημα να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως δυσκολιών, ειδικών καταστάσεων και βαθμού δυσκολίας. Ευχάριστο στοιχείο από το συγκεκριμένο παιχνίδι, πάντως, προκύπτει κι αυτό αφορά την επιστροφή  του Αθανασίου, ο οποίος τη συνδύασε με καλή εμφάνιση και γκολ.

Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία ενόψει πρωταθλήματος»

Μεταγραφικός «πυρετός» 

Έντονη είναι η κινητικότητα που επικρατεί στο Καλαμάκι, όσον αφορά την προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι «κυανόλευκοι» είναι σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση τεσσάρων παικτών, που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, δίνοντας έμφαση στην επιθειτκή λειτουργία της ομάδας.

 

 

 

 

Related posts

Ο Ιάσονας 4-0 εκτός τη Νέα Σμύρνη: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΡΕΝΟΣ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

Γιώργος Καλύβας: Συγχαρητήρια στους παίκτες του Ιάσονα παρά το άτυχο αποτέλεσμα με Άμιλλα Περιστερίου

Abola Team 3

Πήρε και Θαλασσέλη η Ελευθερούπολη

Kώστας Παλαιολόγος