free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει με Αβίντογλου ο Άγιος Δημήτριος!

Την επέκταση της συνεργασίας τους με τον 33χρονο στράικερ ανακοίνωσαν οι «κυανέρυθροι».

 

Οριστικά με τη φανέλα του Αγίου Δημητρίου θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Λάζαρος Αβίντογλου!

Ο 33χρονος προικισμένος φορ με παλαιότερη αξιόλογη θητεία σε Άγιο Ιερόθεο, Χαραυγιακό Αγία Ελεούσα συμφώνησε σε όλα με το διοικητικό ηγέτη της «Μπάρτσα» Μανώλη Τζινευράκη και θα εξακολουθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «κυανέρυθρους», ώστε να τους ενισχύσει σημαντικά στην γραμμή κρούσης, ενόψει της ερχόμενης ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν που τους περιμένει στην Β’ Κατηγορία 

Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επέκταση της συνεργασίας με τον Λάζαρο Αβίντογλου:

Αναλυτικά: 

«Ο Μανώλης Τζινευράκης τα βρήκε σε ολα με τον Λάζαρο Αβίντογλου μέσα σε λίγα λεπτά κλείστηκε η συμφωνία μεταξυ των δυο αντρών και ο προικισμένος επιθετικός θα συνεχίσει νσ προσφέρει τις αγωνιστικες υπηρεσίες του στην «Μπάρτσα» για την νέα χρονιά. Φυσικά ο κόουτς Αντώνης Καρπούζας πιστεύει πολυ στα προσόντα του και στο πλούσιο βιογραφικό του καλη αγωνιστικη χρονιά Λάζο!!!»

Καρπούζας: «Θα μας ανεβάσει επίπεδο»

 

Στην αξία του Λάζαρου Αβίτογλου αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια ο Αντώνης Καρπούζας λίγη ώρα μετά την επιμήκυνση της συνεργασίας:

«Πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα μας από την περυσινή εξάμηνη θητεία του, ενώ διαθέτει ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό Πεόκειτια για παίκτη που θα ανεβάσει  επίπεδο στην προσπάθεια, που θα επιχειρήσουμε στο νέο πρωτάθλημα  και θα συνθέσει ένα εκπληκτικό επιθετικό δίδυμο με τον Αλέξανδρο Ρούσσο» ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση του έμπειρου κόουτς.

Όσον αφορά την νίκη-πρόκριση επί του ΑΟ Γλυφάδας με 1-0 στο Κύπελλο, ο Αντώνης Καπρούζας τόνισε

«Εμεινα πολύ ευχαριστημένος από την αγωνιστική συνέπεια και τη εμφάνιση των παικτών μου. Για τουλάχιστον 60 λεπτά είχαμε πολύ καλό ρυθμοό, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες βγάζοντας αρκετές όμορφες συνεργασίες και με λίγη τύχη θα μπορούσε το σκορ να ήταν πολύ υψηλότερο. Επίσης έμεινε πολύ ευχαριστημένος και από τους πολλούς ταλαντούχους παίκτες, που μου απέδειξαν ότι μπορώ να ποντάρω αρκετά πάνω τους. Ειδικά από τους Πάνο Καρσιόλα, Κώστα Ράικο , αλλά και τον μόλις 16χρονο Νίκο Τζαβάρα, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έδειξε ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του να πετύχει σπουδαία πράγματα. Επίσης, έμεινα ενθουσιαμσένος και από την υποστήριξη του κόσμου, αφού παρά τη ζέστη, πάνω από 100 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκαν, δείχνοντας ότι θα είναι κοντά στην φετινή μας προσπάθεια.

Τώρα θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον ΑΟ Ιλίου. Μία ομάδα πολύ ποιοτική, η οποία είναι στην ίδια κατηγορία μετην ομάδα μας. Θα είναι ένα πολύ χρήσιμο τεστ ενόψει πρωταθλήματος».

Με ενοχλήσεις την μέση εγκατέλειψε την αναμέτρηση με τον ΑΟ Γλυφάδας ο Όθωνας Τερλελής, ωστόσο, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχίες που να θέτουν σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο επερχόμενο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΑΟ Ιλίου.

 

 

 

 

Related posts

Αμπελόκηποι-Βριλήσσια 0-1

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (25/9) πρόγραμμα σε Α’ και Β’ κατηγορία

Abola Team

Ο ΑΟ Ιλίου 4-0 τον Άρη Χολαργού

Abola Team 3