free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μακρής: «Θέλαμε δυνατό όμιλο!»

Την ακλόνητη πίστη του στις φετινές δυνατότητες του Άγιαξ Ταύρου εξέφρασε ο Νίκος Μακρής, με αφορμή την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

 

Αποφασισμένοι όσο ποτέ παρουσιάζονται στον Άγιαξ Ταύρου, ώστε να πετύχουν τον αντικειμενικό στόχο της άμεσης επανόδου στην Α’ Κατηγορία, αλλά παράλληλα και να δικαιολογήσουν τον τίτλο του φαβορί, που τους έχει αποδοθεί από την πλειονότητα των ποδοσφαιρανθρώπων της Αθήνας. 

Ο Νίκος Μακρής ανήκει στη κατηγορία των ποδοσφαιριστών, που έχουν ιδιαίτερα αναπτυγμένη στις …φλέβες τους την αίσθηση του πρωταθλητισμού.

Ο 31χρονος νεοφερμένος αριστερός μπακ – χαφ , ο οποίος πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ με τη φανέλα του Κερατσινίου έχοντας σημαντική συνεισφορά στην αήττητη πορεία των «ροσονέρι» προς την επιστροφή στην Γ’ Εθνική έπειτα από διάστημα 14 ετών, άνοιξε την καρδιά του στο «Αbola.gr » κι αναφέρθηκε εκτενώς στις βλέψεις τόσο του ίδιου όσο αι των συμπαικτών του για την νέα σεζόν, έπειτα από το αποτέλεσμα της κλήρωσης του διαχωρισμού των ομίλων:

«Θα είμαι απόλυτα ειλικρινείς. Τόσο εγώ όσο και όλοι οι συμπαίκτες μου θέλαμε εξ’ αρχής να κληρωθούμε σ’ ένα όμιλο με πολλές δυνατές ομάδες, ώστε αφενός εν να έχουμε υψηλό κίνητρο κάθε αγωνιστική, αλλά παράλληλα και να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να στοχεύουμε ψηλά! Τόσο εγώ, όσο και τουλάχιστον άλλοι οκτώ – εννιά ακόμη ποδοσφαιριστές της ομάδας μου προερχόμαστε από συλλόγους ανώτερων κατηγοριών, αλλά έχουμε και παραστάσεις πρωταθλητισμού. Γεγονός, το οποίο μας δίνει μία έξτρα ώθηση αυτοπεποίθησης και αίσθησης των δυνατοτήτων μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Μακρή, για να προσθέσει:

 

 «Ευελπιστούμε να γίνει ένα πολύ όμορφο κι ενδιαφέρον πρωτάθλημα με πολλά αμφίρροπα παιχνίδια, με συγκινήσεις και ο κόσμος που θα έρχεται να ευχαριστηθεί πλούσιο θέαμα. Όσον αφορά το ματς Κυπέλλου με την Κορωνίδα, εκτιμώ ότι πήγαμε πολύ καλά , αποδώσαμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και δείξαμε ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Η αίσθησή μου είναι ότι δημιουργούμε κάτι πολύ καλό φέτος».

 

 

Related posts

Καλογερόπουλος: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα στα Μελίσσια!»

Kώστας Παλαιολόγος

Βλάχος: «Να αναλύσουμε τί έφταιξε»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Θέλουμε να σπάσουμε την άσχημη παράδοση με Ποσειδώνα»

Kώστας Παλαιολόγος