free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Τελειώνει» ο Ποζατζίδης στον Ιάλυσο

Σύντομη αποδείχθηκε η παρουσία του Στέλιου Ποζατζίδη στην ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος.

Ο νεαρός μέσος που αποκτήθηκε στην θερινή μετεγγραφική περίοδο από τους «τοξοβόλους» προερχόμενος από τον Κλεάνθη Παραδεισίου, ζήτησε να αποδεσμευθεί, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.
Η διοίκηση των «ερυθροκίτρινων» έκανε αποδεκτό το αίτημά του και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, με τον ποδοσφαιριστή να αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τις τάξεις του ΓΑΣ Ιάλυσος, και θα είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της αθλητικής του σταδιοδρομίας.
Στα αγωνιστικά
Ημέρα ξεκούρασης ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος, καθώς ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης τους έδωσε ρεπό, αφού την Κυριακή είχε προηγηθεί η εντός έδρας φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλυθιών.
Οι «τοξοβόλοι» σε ακόμα ένα παιχνίδια, έδειξαν ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, επικρατώντας με σκορ 6-0.
Βέβαια η αναμέτρηση δεν ολοκληρώθηκε και πέρασε σε δεύτερη μοίρα, λόγω του λιποθυμικού επεισοδίου που είχε ο προπονητής των Καλυθενών Χρυσόστομος Χάσταλης.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις τους, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους, με όλους τους αθλητές να είναι στην διάθεση του νεαρού τεχνικού, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

 

Related posts

ΠΣΑΠ: Η θέση του πάνω στην τηλεδιάσκεψη της Γ’ Εθνικής

Γιώργος Ανανίδας

Από τον Παλληνιακό στον Διαγόρα

Abola Team 2

Συγκεντρωμένοι στον «γηραιό» στην Ρόδο

Abola Team 2