free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοινώνεται μέχρι την Πέμπτη ο προπονητής στον Διαγόρα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση προπονητή από την διοίκηση του Διαγόρα, μετά από την λύση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Σταύρου.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «δσπορ», το αργότερο μέχρι την Πέμπτη ο «γηραιός» θα έχει κλείσει τον προπονητή που θα τον οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ανακοινώνοντας την πρόσληψή του.
Ήδη πολλά ονόματα προπονητών έχουν εμπλακεί στη φημολογία, μεταξύ αυτών ο Πέτρος Μίχος, ο Γιάννης Χατζηνικολάου και ο Νίκος Παντέλης, με την διοίκηση του «γηραιού» να μην τα επιβεβαιώνει.
Πάντως, οι πληροφορίες της «δσπορ», αναφέρουν ότι ο Νίκος Παντέλης είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να κάτσει στον πάγκο του Διαγόρα, όμως καλύτερα να περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του συλλόγου.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, η αγωνία για τους φιλάθλους του «γηραιού» θα κρατήσει μέχρι την Πέμπτη.
Τρεις με τέσσερις μετεγγραφές
Από εκεί και πέρα, όπως έχει προαναγγείλει η «δσπορ», οι άνθρωποι του Διαγόρα έχουν ξεκινήσει προεργασία στα μετεγγραφικά για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», η διοίκηση του «γηραιού» προτίθενται να αποκτήσει σίγουρα τρεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές, με τις εξελίξεις να αναμένονται μετά από την πρόσληψη του νέου προπονητή, ο οποίος θα έχει τον τελευταίο λόγο για τις θέσεις που θα αγωνίζονται.
Βέβαια δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο και άλλων μετεγγραφών, εφόσον ο νέος τεχνικός του Διαγόρα διαπιστώσει κενά στο έμψυχο δυναμικό, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να του δώσουν τα κατάλληλα «εργαλεία» για να κάνει την δουλειά του και να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι μετά από τους Παντελή και Αντώνη Αθανασίου και Μανώλη Παπαδημήτρη, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν από τις τάξεις του Διαγόρα, καθώς και ο Δημήτρης Μπουρούς έλυσε την συνεργασία του με τον σύλλογο.

Related posts

Η διοίκηση του Ιωνικού έκανε δεκτή την παραίτηση του Χατζηαλέξη

Abola Team 3

Αστέρας Βάρης: Ιδανικό το ξεκίνημα…

Abola Team

Οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3