free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φιλική ήττα του Φωστήρα από τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι

Στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Μενίδι το απόγευμα της Τετάρτης, ανάμεσα σε Αχαρναϊκό και Φωστήρα, νικητής ήταν ο… αδικοχαμένος μικρός Μάριος.

Τρεις μήνες πριν, ο μικρός Μάριος έπεφτε νεκρός από αδέσποτη σφαίρα, σε σχολείο που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο του Μενιδίου. Σήμερα, το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν Αχαρναϊκός και Φωστήρας ήταν να του αφιερώσουν το φιλικό που πραγματοποίηθηκε στο γήπεδο Αχαρνών, υπό το βλέμμα του πατέρα ρτου μικρού αγοριού.

Στο αγωνιστικό σκέλος, που πέρασε σε δεύτερη μοίρα, οι Μενιδιάτες λύγισαν τον μαχητικό Φονέα με 1-0, χάρη σε τέρμα του Παπασάββα στο 79ο λεπτό.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πάντος, Γραμματίκας, Μπεκατώρος, Μεντής, Κοντοές, Αρώνης, Σταμούλης, Ζαφειράκης, Καζβιρόπουλος, Τζάθας, Εζουμέζου.

Έπαιξαν και οι: Καλογεράκος, Καρδάσης, Καμαρινόπουλος, Τουγλής, Μηλιώτης, Αφράτης, Μεγαλοοικονόμου, Κυριαζόπουλος, Παπασάββας, Καρβουνίδης, Καναβέτας, Χαραλαμπόπουλος, Τοπτίδης, Κιμ.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Αρζένης): Κουμής (70′ Ντέντες), Κωνσταντινίδης (70′ Μανδύλης), Κόπελας (77′ Στόγιος), Καλημέρης (75′ Δρόσης), Τσώνης, Παπανικολάου (46′ Μπιταξης), Χαρίτος (60′ Κουτσούμπας), Δωροβίνης (46′ Ζαγοριανός), Νάστος (46′ Νικολόπουλος), Ποκόνγκ (60′ Στρίγγας) Κωστόπουλος (60′ Πρίκας)

Related posts

Την Δευτέρα 20/7 η “πρώτη” της Βάρης

admin

Το Σάββατο και όχι την Κυριακή όπως είχε προγραμματιστεί, η Βέροια θα υποδεχθεί τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας.

Ρένος Γιαμπουράς

Τζανής: «Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους του ΠΟΑ»

Abola Team 2