free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Να φανούμε ανταγωνιστικοί!»

Τους στόχους της νέας σεζόν οριοθέτησε ο προπονητής της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

Με τη γλυκιά προσδοκία μίας αξιόλογης παρουσίας προετοιμάζεται η Κορωνίδα ενόψει του επερχόμενου «μαραθωνίου» της Γ’ Κατηγορίας. 

Η ομάδα του Γαλατσίου, η οποία το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε σε ριζική ανανέωση, μετά τον υποβιβασμό στη Γ’ ΕΠΣΑ, δίνοντας έμφαση κυρίως στην αξιοποίηση παικτών που προέρχονται από τις πλούσιες υποδομές της, θα επιδιώξει την ερχόμενη σεζόν να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στον προσεχή «μαραθώνιο». 

Ο τεχνικός Γιάννης Καπράλος μιλώντας στο «Αbola.gr», θέλησε  να καταστήσει σαφές ότι  η ομάδα του την νέα χρονιά θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό. 

Αρχικά ο έμπειρος προπονητής έκανε μία μίνι αναφορά στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον κατά μία κατηγορία αντίπαλο Αίαντα Ταύρου: 

«Από το συγκεκριμένο παιχνίδι εκ προοιμίου δνε είχαμε απαιτήσεις για κάτι θετικό. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα πολύ οργανωμένη, η οποία υπερείχε μίας κατηγορίας και μάλιστα διαθέτει αξιοζήλευτο υλικό με παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε πολύ υψηλότερο επίπεδο. Οι πολλοί νεαροί μας ποδοσφαιριστές αποκόμισαν εμπειρίες που θα τους φανούν πολύτιμες στη συνέχεια» ήταν το αρχικό σχόλιο τουΓιάννη Καπράλου, για να προσθέει αναφορικά με τους στόχους της ομάδας τους το νέο πρωτάθλημα» 

«Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με πολλές φιλοδοξίες και με ξεκάθαρο στόχο να διεκδικήσουμε πράγματα και να φανούμε αρκετά ανταγωνιστικοί στον όμιλο. Αυτό που προέχει, ώστε να είμαστε κοντά στο στόχο που έχουμε θέσει είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος. Όσες ομάδες δείξουν την απαιτούμενη διάρκεια κι έχουν οργάνωση σε όλα τα επίπεδα εκτιμώ ότι θα έχουν και τον πρώτο λόγο για την εκπλήρωση της ανόδου». 

Η Κορωνίδα το προσεχές Σάββατο (16 /9) έχει προγραμματιστεί δυνατό  φιλικό με αντίπαλο τον Άρη Χολαργού στις 6 μ.μ.

 

 

 

 

Related posts

«Μισή» με Τόλμη Περιστερίου η Κηφισιά 2010

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Οι παίκτες μου βρίσκουν συνεχώς κίνητρα…»

Kώστας Παλαιολόγος

«Αποχαιρέτησε» ο Αστερής τον Κρόνο Αιγάλεω

Kώστας Παλαιολόγος