free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πάει για άλλα μεταγραφικά η Ρόδος

Τελικά δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθειες της διοίκησης, για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του Α.Σ. Ρόδος με τους Στέφανο Παπουτσογιαννόπουλο και Σταύρο Πεταυράκη, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται να καταλήγουν σε συλλόγους των επαγγελματικών κατηγοριών της χώρας μας, που αποτελούσαν την προτεραιότητά τους.

Ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος συμφώνησε με την ομάδα του Πανσερραϊκού, ενώ ο Σταύρος Πεταυράκης βρίσκεται μία ανάσα από την ομάδα της Δόξας Δράμας, με τους δύο συλλόγους να αγωνίζονται στην Football League για την σεζόν 2017-2018.
Πλέον οι άνθρωποι του Α.Σ. Ρόδος καλούνται να στρέψουν την προσοχή τους εκ νέου στην μετεγγραφική αγορά, προκειμένου να ενισχύσουν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους.
Πάντως, οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι τα «ελάφια» θέλουν ο ποδοσφαιριστής ή οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν, να πρόκειται για εξαιρετικές περιπτώσεις που θα ανεβάσουν και άλλο την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού.
Στα αγωνιστικά
Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ρόδος, έπειτα από το ρεπό της Δευτέρας. Το πρόγραμμα διεξήχθη το πρωί στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με τον Πάρη Ανδράλα και τους συνεργάτες του να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ταχύτητες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Σήμερα, τα «ελάφια» θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα. Το πρωινό πρόγραμμα αναμένεται να διεξαχθεί στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου», ενώ το απογευματινό στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι από χθες ο Σερτζίνιο ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, κάτι που αναμένεται να κάνει από σήμερα και ο Μάρκο Παβίσεβιτς.

Related posts

23/6 η μέρα της κρίσης για τον Αστέρα Βάρης

Ρένος Γιαμπουράς

Αίας Σαλαμίνας: Μπήκε στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Γιώργος Ανανίδας

Συμφωνία ΠΟΑ με τον αμυντικό Χαμαλάκη

Abola Team 2