free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατόν»

Το έναυσμα για μία αξιοπρόσκετη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, έδωσε ο τεχνικός της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης.

 

 

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη θα ριχτεί η ΑΕ Ηρακλείου στην μάχη του νέου πρωταθλήματος. 

Η ομάδα τωνβ ορείων προαστίων αρκετά ανανεωμένη και με τον Νίκο Παπαρούνη στην άκρη του πάγκου της αποσκοπεί σε μία όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπή παρουσία. 

Κάτι, το οποίο τονίζει ο Νίκος Παπαρούνης με δηλώσεις του στο «Αbola.gr»: 

«Θεωρώ ότι έχουμε πέσει σ’ ένα πολύ δύσκολο όμιλο, όπου πολλές είναι οι ομάδες, που δίχνπου ικανές για το καλύτερο δυνατό. Αυτό, που θα ήθελα να ευχηθώ, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, είναι να γίνει ένα πολύ ποιοτικό πρωτάθλημα. Όσον αφορά την ομάδα μας, θα επιδιώξουμε να φανούμε όσο μπορούμε πιο ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε το καλύρτερο δυνατόν» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού της ΑΕ Ηρακλείου, για να προσθέσει:

«Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο νέο πρωτάθλημα απέναντι στο Παλαιό Φάληρο. Θα επιδιώξουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε . Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν ιδιαιτερότητες και οφείλουμε να φανούμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ανακοίνωσε τον Γιάννη Μιχαηλίδη ο Αθηναϊκός

Kώστας Παλαιολόγος

Τσακόγιωργας: Με τον ιδρώτα των παικτών μου δεν παίζει κανείς!

abola10

Κρίσιμη εβδομάδα για τον Χρήστο Κιούρκο στον Αθηναϊκό