free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σιλεβίστας: «Υποχρεωμένοι να παίζουμε παντού για τη νίκη!»

Τη φιλοσοφία που θα διέπει την ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ την νέα σεζόν, ανέλυσε ο τεχνικός Γιάννης Σιλεβίστας.

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη θα ριχτεί ο ΠΑΟ Ρουφ στη νμάχη του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. 

Η «Αούστρια» η οποία ενισχύθηκε σημαντικά σε όλες τις γραμμές το καλοκαίρι που μας πέρασε, εκτόξευσε πολύ ψηλά τις φιλοδοξίες και τις βλέψεις της για την ερχόμενη σεζόν. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Σιλεβίστα, ο οποίος έρχεται να προσδώσει άλλη αίγλη στους «ερυθρόλευκους» 

«Εκτιμώ ότι θα γίνει ένα πάρα πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα, αφού και οι δύο όμιλοι της Α’ Κατηγορίας παρουσιάζονται ισορροπημένοι και κανείς αντίπαλος δεν θεωρείται και φυσικά δεν είναι  εύκολος. 

Εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα μας και πως θα γινόμαστε κάθε ημέρα καλύτεροι. Το Ρουφ έχει τεράστια ιστορία και δυναμική και είμαστε υποχρεωμένοι να παίζουμε παντού για τη νίκη. Στόχος αποτελεί να δουλέψουμε σε βάθος καθώς έχουμε ποδοσφαιριστές που… διψούν για διάκριση και μια διοίκηση που γνωρίζει ποδόσφαιρο και μας παρέχει τα πάντα. Ζητούμενο για εμάς είναι η υπομονή και η σταθερότητα, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό

Related posts

Τον επιθετικό Π. Γιαννόπουλο πήρε ο Χαραυγιακός

Abola Team 3

«Βόμβα» με Μπάτσι o Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Abola Newsroom

Ασημάκης: “Ο ΓΣ Αργυρούπολης έγραψε ιστορία” (βίντεο)

abola10