free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δ. Γιαρένης: Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για τον καταρτισμό των ομίλων”-Ευχαριστίες από την Θύελλα Ραφήνας

Ο Δημήτρης Γιαρένης ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ και αναπληρωτής πρόεδρος Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ σε σχετική του δήλωση αναφορικά με τον καταρτισμό των ομίλων πολύ περισσότερο σε ότι έχει να κάνει με τις ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ που θα αγωνιστούν στην Γ’ Εθνική δήλωσε:

” ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΛΗ ΕΠΤΙΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ”

Επίσης: H ΘΥΕΛΛΑ Ραφήνας ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ Δ.ΓΙΑΡΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΙΣΟΠΟΣΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ.

Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. και τον Πρόεδρό της για την συμβολή τους ώστε να γίνει λελογισμένος και δίκαιος ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής για την περίοδο 2017-2018.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μοιρασθούν τα ταξίδια σχεδόν ισόποσα σε όλους τους ομίλους και να μειωθεί σημαντικά το κόστος μετακινήσεων ώστε να γίνει διαχειρίσιμο από τις ομάδες.

Με τιμή το Δ.Σ.

Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας

Related posts

Σουτζής: «Το ματς με τον Φωστήρα είναι το πιο κρίσιμο για τον ΠΟΑ»

Abola Team 2

Στα πέναλτι ο ΠΟΑ, 3-1 τον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 3

Έμεινε στην Κηφισιά ο Μάρκος Μαυρομάτης

Abola Team 3