free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Έβαλε Λουκά στη «μηχανή» του ο Ιπποκράτης!

Στην ένταξη του 25χρονου επιθετικού από τον Θρσασύβουλο, προχώρησε η ομάδα των δυτικών προαστίων.

 

Την μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζει ακάθκτος ο Ιπποκράτης. Οι ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση του 25χρονου επιθετικού Περικλή Λουκά, προσθέτοντας ποιότητα στην επιθετική τους γραμμή. 

Το νεό απόκτηαμ του Ιπποκράτη, την προηγούμενη περίοδο αγωνίζοταν με τη φανέλα του Θρασύβουλου, ενώ στο παρελθόν έχει θητεύσει με ιδιαίτερη επιτυχία στην Ανθούπολη και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του. 

Όλες οι ενδείξεις πείθουν ότι θα αποτελέσει ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο στην εμπροσθοφυλακής για τον προπονητή της νέας του ομάδας Κώστα Ζαμπέτα, ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν. 

Με ελλείψεις κοντρα στα Ιλίσια 2004 

Με σημαντικές απουσίες στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ιπποκράτης στην επερχόμενη αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στα δυνατά Ιλίσια 2004. Απέναντι σ’ έναν αντίπαλο ανώτερο κατά μία κατηγορία, ο τεχνικός Κώστας Ζαμπέτας θα στερηθεί σίγουρα των τυπηρεσιών των τραυματιών Γιώργου Αποσοτλάκη, Νίκου Δημητρακόπουλου, όπως επίσης και του Βαλεντίνου Λουκάκη, ο οποίος δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

 

 

 

 

Related posts

Φιλίππου: «Ζούμε απίστευτες στιγμές!»

Γαλαξίας-Κορωνίδα 2-0

Abola Team 3

Ψαρρός: «Πετύχαμε το μισό βήμα ανόδου»

Kώστας Παλαιολόγος