free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κάτσικας: «Ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του κόντρα στη Σταμάτα φανέρωσε ο προπονητής του Αστέρα Βάρης Μιχάλης Κάτσικας.

 

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε ο Αστέρας Βάρης τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν. Η ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα της Ανατολικής Αττικής επιβλήθηκε δύσκολα της Σταμάτας με 1-0 στην παράταση, χάρη σε γκολ του Κρίλλη και τσέκαρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ αποκτώντας μία τεράστια ψυχολογική ώθηση, ενόψει της επικείμενης έναρξης του νέου πρωταθλήματος. 

Η πρεμιέρα της Α’ Κατηγορίας βρίσκει την φιλόδοξη ομάδα της Βάρης να αντιμετωπίζει τον γειτονικο Άρη Βούλας σε μία αναμέτρηση γεμάτη ιδιαιτερότητες, λόγω και του έντονου τοπικιστικού στοιχείου. 

Ο τεχνικός Μιχάλης Κάτσικας, στις δηλώσεις που παραχώρησε, δεν παρέλειψε να εκφράσει την απόλυτη ικανοποίησή του για τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των παικτών του αλλά και τη συνολική τους απόδοση κόντρα στη Σταμάτα: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική απόδοση των παικτών μου, αλλά και την επίπονη προσπάθειά που κατέβαλαν απέναντι στη Σταμάτα. Βγάλαμε πολλές όμορφες συνεργασίες από αυτές που δουλεύουμε στις προπονήσεις , ενώ χάσαμε πάρ απολλές σημαντικές ευκαιρίες. Τελικά φτάσαμε στην νίκη, που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε στο θεσμό του Κυπέλλου, ενώ πήραμε και μία ακόμη ψυχολογική ώθηση. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται αποκλειστικά στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, όπου ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας με το γειτονικό ντέρμπι κόντρα στον Άρη Βούλας. Ένα ματς, που παρουσιάζει πολλές ιδιαιτερότητες, όπως φυσικά συμβαίνει πάντα σε πρεμιέρες. Εμείς θα επιδιώξουμε να μπούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο νέο πρωτάθλημα». 

Στα ευχάριστα για τον Μιχάλη Κάτσικα συγκαταλέγεται το γεγονός της έλλειψης απουσιών.

 

 

 

Related posts

«ΒΟΜΒΕΣ» στο Λαύριο: Στον Ολυμπιακό ο Χρ. Κοντογιάννης, έκλεισε και Κλωνάρη!

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Το αυριανό (19/3) πρόγραμμα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team

Στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του Αστέρα Βάρης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΙΟΣ σχετικά με το βαθύτερο νόημα των Χριστουγέννων αναφέρει:

Abola Team 2