free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μαγκαφίνης: «Τα λάθη δεν συγχωρούνται στην Παλαιόχωρα»

Ο έμπειρος προπονητής της Παλαιόχωρας τόνισε ότι το πρωτάθλημα της Γ εθνικής είναι μικρό και αυτό το κάνει ιδιαίτερα δύσκολο.

Εδώ και αρκετό διάστημα είχε «διαρρεύσει» ο όμιλος στον οποίο θα συμμετέχει η Παλαιόχωρα και ο οποίος απαρτίζεται από ομάδες των Αθηνών και της Κρήτης, οπότε ήταν αυτός που ανέμεναν στη χανιώτικη ομάδα όπως σχολιάζει στο athlitiko ο Δημήτρης Μαγκαφίνης.

Ο έμπειρος προπονητής του ΑΟΠ τόνισε ότι το γεγονός ότι το πρωτάθλημα είναι μικρό το κάνει ιδιαίτερα δύσκολο και δεν συγχωρούνται τα λάθη. Παράλληλα επισήμανε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι από την 1η αγωνιστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για τον όμιλο στον οποίο θα συμμετάσχει η Παλαιόχωρα έχουν ως εξής:

«Ήταν ο όμιλος που αναμέναμε και για τον οποίο είχαμε πληροφορίες.

Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα γιατί είναι πολύ λίγα τα παιχνίδια. Θεωρώ αρχικά ότι οι ομάδες είναι στον ίδιο παρονομαστή, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και πρέπει από την πρώτη αγωνιστική να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι, γιατί είναι μικρό το πρωτάθλημα και τα λάθη δεν συγχωρούνται.

Ουσιαστικά είναι ένα γύρος, γιατί ο δικός μας όμιλος είναι ένα πρωτάθλημα 11 ομάδων, γιατί υπάρχουν και των 14, οπότε τα λάθη δεν συγχωρούνται.

Πρέπει από την πρώτη αγωνιστική να απομονώσουμε τα παιχνίδια και να μαζεύουμε βαθμούς-βαθμούς και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

Όσον αφορά την προετοιμασία της Παλαιόχωρας ολοκληρώθηκαν οι διπλές προπονήσεις και θα συνεχιστεί χωρίς άλλο φιλικό, αφού την επόμενη Τετάρτη (20/09) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας Κυπέλλου Χανίων με τον πρόσφατο αντίπαλο και στο Σούπερ Καπ, Ερ. Πλατανιά.

Πηγή: athlitiko.gr

Related posts

«Σε καλό κλίμα» η συνάντηση Παλαιόχωρας και Πλατανιά

Abola Team 2

Έχασε πολλές ευκαιρίες η Θύελλα Ραφήνας στο φιλικό με Ασπρόπυργο

Abola Team 2

Τελική ευθεία στο «Οικονομίδειο» για τον Ιάλυσο

Abola Team 2