free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μίτροβιτς: «Ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Το σύνθημα για άμεση βελτίωση, αλλά και σκληρή δουλειά έδωσε ο προπονητής του ΑΟ Βύρωνα Ντράγκαν Μίτροβιτς.

 

 

Θύμα έκπληξης έπεσε ο ΑΟ Βύρωνα στην πρώτη φάση του Κυπέλλου ΠΕΣΑ, γνωρίζοντα τον αποκλεισμό στη  ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι από τον κατά μία κατηγορία υποδεέστερο αντίπαλό του, τα Ταταύλα με 6-5  κι ενώ η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε ισόπαλες τις ομάδες με 2-2.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ανέδειξε ορισμένες σημαντικές αγωνιστικές αδυναμίες για την ομάδα των ανατολικών προαστίων, με το τεχνικό Ντράγκαν Μίτροβιτς να τις επισημαίνει και να συνιστά άμεση βελτίωση, μιλώντας στο «Αbola.gr»:

«Στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τα Ταταύλα είδαμε ορισμένα πράγματα στο παιχνίδι μας, που δεν μας άρεσαν και θα πρέπει να τα βελτιώσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα, ενόψει πρωταθλήματος. Από ένα σημείο κι έπειτα μας βγήκε και η κόπωση από την επίπονη προετοιμασία που έχει προηγηθεί, ωστόσο, δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες.

Το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα επιδιώξουμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας αλλά και να αυξήσουμε τα διαστήματα καλής αγωνιστικής συμπεριφοράς που έχουμε εμφανίσει στα μέχρι ρτώρ απαιχνίδια, που έχουμε δώσει».

 

 

Related posts

Συνεχίζουν μαζί ΠΑΣ Γαλάτσι και Ζαμπούρας!

Ακόμα πιο κοντά στην άνοδο η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου!

abola10

Πάλι “καθάρισε” ο Βασιλόπουλος στο 1-1 του Τριφυλλιακού με το Καλαμάκι

Abola Team 3