free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Σε σήριαλ εξελίσσεται το ξήλωμα του συνθετικού τάπητα στο γήπεδο Ραφήνας

Σε νέο γεφύρι της Άρτας εξελίσσεται η αποξήλωση του παλαιού και η εγκατάσταση του νέου συνθετικού τάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας Π. Σκούφος.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι από τον επόμενο μήνα θα ξεκινούσαν οι εργασίες για την εγκατάσταση του νέου χλοοτάπητα, αφού υπεγράφει η Προγραμματική Σύμβαση και πραγματοποιήθηκε η διαγωνιστική διαδικασία, τελικά όλα είναι για άλλη μία φορά στον αέρα.Η υπόθεση που έχει ξεκινήσει, αν δεν κάνουμε λάθος από το 2015, συνεχώς συναντά και κάποιο εμπόδιο. Παρ’ ότι η χρηματοδότηση έχει εξασφαλιστεί εδώ και καιρό από την Περιφέρεια, μέχρι και σήμερα δεν έχει για διάφορους λόγους υλοποιηθεί.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iRafina.gr, ο Ανάδοχος ο οποίος αναδείχτηκε μέσα από την διαγωνιστική διαδικασία, κηρύχθηκε έκπτωτος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για κάποιο άλλο έργο του Δημοσίου.

Αυτό συνέβη κατόπιν της ανάδειξης του από την Διαγωνιστική Διαδικασία την οποία πραγματοποίησε ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου για το έργο της αλλαγής του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Ραφήνας, όμως από την στιγμή που (ο Ανάδοχος) έχει κηρυχθεί έκπτωτος, δεν μπορεί να αναλάβει έργο του Δημοσίου.

Έτσι λοιπόν, το πιθανότερο σενάριο είναι να επαναληφθεί από τον Δήμο η διαγωνιστική διαδικασία, που μαζί με τον χρόνο που χρειάζεται μέχρι την επικύρωση της αλλά και τον χρόνο των ενστάσεων, πάει «πίσω» το έργο για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Άρα δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εργασία πριν από τη νέα χρονιά.

Related posts

ΕΠΟ: Με προσωπικό ασφαλείας και τηλεργασία…

Abola Team

Ο Σαρωνικός φιλικό εκτός έδρας 2-1 με τον Εθνικό Νέας Μάκρης

Abola Team 3

Ο Τεχνικός της Βουλιαγμένης Σωτήρης Κατράνας

Τάσος Ζαφειρίου