free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

‘Αποκάλυψη βόμβα του Δημήτρη Γιαρένη που πάει για μεγαλύτερα πράγματα στην εκδήλωση της Άνοιξης: “Πιστεύω ότι είμαι προσωρινός πρόεδρος στην ΕΠΣΑΝΑ γιατί περιμένω να πάμε πιο ψηλά”

Κάτι ξέρει περισσότερο από όλους το αφεντικό. Και το αξίζει αν έρθει το κάτι παραπάνω.

Ο λόγος για τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρη Γιαρένη που αποκάλυψε τους επόμενους υψηλούς στόχους που έχει μετά την μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία του από την θέση του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ.

Ο σπουδαίος πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ με την άψογη φιλοσοφία του και την άριστη οργάνωση που τον διέπει και που εφαρμόζεται απόλυτα σε όλα επίπεδα στην Ένωση, έριξε την “βόμβα” για τα μεγαλόπνοα πλάνα του όπως ωστόσο το αξίζει να γίνει, κατά την δήλωση που έκανε στην επετειακή εκδήλωση του ΑΟ Άνοιξης, το βράδυ της Παρασκευής 15/9 στο Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αγ. Στεφάνου.

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γιαρένης τόνισε-αναφέροντας την μαγική φράση: “Πιστεύω ότι είμαι προσωρινός πρόεδρος στην ΕΠΣΑΝΑ γιατί περιμένω να πάμε πιο ψηλά, καλά να ΄μαστε”. Εκεί ο Δημήτρης Γιαρένης χαμογέλασε αφήνοντας ωστόσο με σαφή τρόπο να εννοηθεί ότι κάτι καλύτερο έρχεται γι’ αυτόν σε διοικητικό πάντα επίπεδο, όχι στην Ένωση Ανατολικής Αττικής αλλά σε μεγαλύτερο επίπεδο. Όλα δείχνουν ότι έρχονται μεγαλύτερα πράγματα για τον Δημήτρη Γιαρένη.

Related posts

Κυκλοφόρησαν τα νέα ημερολόγια του Παλλαυρεωτικού

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (1 & 2/4) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Άλλο επίπεδο η ΕΠΣΑΝΑ και στην δεξίωση για τους δύο φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου

Abola Team 2