free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

Το έναυσμα για ένα θετικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα απέναντι στην φιλόδοξη ΑΕ Ηρακλείου έδωσε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

Με αποφασιστικότητα και πίστη για μία θετική εμφάνιση, θα ριχτεί το Παλαιό Φάληρο στην μάχη του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Οι νεοφώτιστοι επιχειρούν ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα στον φετινό «μαραθώνιο» του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, αφού θα κληθούν να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας  μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, την ΑΕ Ηρακλείου, ωστόσο η διάθεση για μάχη και η δίψα για μία καλή εμφάνιση δεν λείπει.

Ενδεικτικές είναι ι οι δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Γαζή στο «Αbola.gr»:

«Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο νέο πρωτάθλημα με μία ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή. Αντιμετωπίζουμε την ΑΕ Ηρακλείου, μία ομάδα από τις κορυφαίες της κατηγορίας, με αγωνιστικές παραστάσεις και σε ανώτερες κατηγορίες. Ένα σύνολο, το οποίο διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή, όπως ο Νίκος Παπαρούνης, ο οποίος τη περασμένη περίοδο είχε οδηγήσει τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου σε μία εξαίσια πορεία στο πρωτάθλημα. Όλα τα παραπάνω συνηγορούν στο δύσκολο εγχείρημά μας. Από την πλευρά μας θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί βάσει της συνολικής μας εμφάνισης Αυτό που απαιτείται, είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί κι απόλυτα συγκεντρωμένοι απέναντι σε μία  πολύ οργανωμένη ομάδα. Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν ιδιαιτερότητες, ωστόσο, εμείς θα πάμε με τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου για το καλύτερο δυνατόν»

Related posts

Κιούρκος: «Θα ενισχυθούμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Διατηρήθηκε στο γκρουπ των πρωτοπόρων

Abola Team

Ρουφ-Κένταυρος Βριλησσίων 3-3 μετά από ματσάρα

Abola Team 3