free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουτσουδάκης: «Κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες»

Στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με τον ΑΟ Χαϊδαρίου αναφέρθηκε ο προπονητής του Φωστήρα Ηλιούπολης Θόδωρος Κουτσουδάκης.

 

Αποφασισμένοι για ένα θετικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα, ρίχνονται στη μάχη του νέου «μαραθωνίου» παρουσιάζονται άπαντες στον ν Φωστήρα Ηλιούπολης. 

Το αξιόλογο και ιδιαίτερα φέτος φιλόδοξο συγκρότημα των ανατολικών προαστίων φιλοξενεί στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος τον επικίνδυνο ΑΟ Χαϊδαρίου κι επιθυμούν να πετύχουν την καλύτερη δυνατή «εκκίνηση» 

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις το προπονητή Θόδωρου Κουτσουδάκη: 

«Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο νέο πρωτάθλημα προσβλέποντας σε μία όσο το δυνατόν πιο αξιόλογη πορεία στην Α’ Κατηγορία. Σαφέστατα, κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες και πόσο μάλλον όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις μία από τις πλέον παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας όπως είναι ο ΑΟ Χαϊδαρίου. Όλο αυτό το διάστημα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και οι παίκτες μου δείχνουν τρομερή διάθεση και όρεξη για προσφορά. Αυτό, που προέχει, είναι να παρουσιαστούμε αρκετά συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο» 

Επέστρεψαν Λεκάκης και Σιδηρόπουλος 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε ο Φωτστήρα Ηλιούπολης την προετοιμασία του ενόψει της σαββατιάτικης πρεμιέρας με τον ΑΟ Χαίδαρίου. Κι αυτό διότι, οι Νίκος Λεκάκης και Θόδωρος Σιδηρόπουλος ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν και φώναξαν ετοιμοπόλεμοι.

 

 

 

 

Related posts

Ολυμπιακός Λιοσίων για φίλημα!

abola10

Μαντζούνης: «Τα πάντα για τη νίκη κόντρα στον Χολαργό»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Νίκη που μας οπλίζει με αισιοδοξία»

Kώστας Παλαιολόγος