free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ρούπτσος: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Την ανάγκη οι παίκτες του να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντωμένοι απέναντι στη Αθηναϊδα, εξέφρασε ο τεχνικός της ΑΕ Χαλανδρίου Κώστας Ρούπτσος.

 

 

Με την αισιοδοξία και την πίστη για μία αξιομνημόνευτη πορτεία να ξεχειλίζει, η ΑΕ Χαλανδρίου θα ριχτεί στην μάχη του νέου πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ. 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων φιλοδοξεί να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει, ευελπιστώντας παράλληλα να αποδώσει ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών προϊόντος του χρόνου. Η πρεμιέρα του νεου «μαραθωνίου» βρίσκει την ΑΕ Χαλανδρίου να φιλοξενεί την νεοφώτιστη Αθηναίδα. Ομάδα, την οποία αντιετώπισε πριν από λίγες ημέρες σε φιλικό παιχνίδι στην Αλεπότρυπα. 

Ο τεχνικός του συλλόγου Κώστας Ρούπτσος με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» ξεκαθάρισε ότι οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό εάν θέλουν να ελπίζουν βάσιμα σε μία αξιόλογη πορεία:

 «Κληρωθήκαμε σε έναν απόλυτα ισορροπημένο όμιλο και προβλέπω ότι τα περισσότερα παιχνίδια του ομίλου μας θα είναι αμφίρροπα. Αντίθετα στον άλλο όμιλο βλέπω μεγαλύτερο ανισορροπία. Σε κάθε περίπτωση για εμάς είναι ένα Πρωτάθλημα με εξαιρετικό ενδιαφέρον και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό» ήταν τοα ρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της ΑΕ Χαλανδρίου, για να συμπληρώσει: 

«Βρισκόμαστε σε μία περίοδο που ξεκάθαρα η ομάδα μας δεν είναι απόλυτα έτοιμη να αποδώσει στο 100%. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα και γενικότερα πολύ δουλειά μπροστά μας για να πιάσουμε το επίπεδο που θέλουμε. Υπάρχει όμως διάθεση για δουλειά και οι παίκτες μου καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια και αυτό με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. 

Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑθαναΪδα και γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.»

Related posts

Ανώτερη η Διάνα κέρδισε δίκαια τα Σούρμενα

abola10

Κωνσταντάτος: “Έτοιμο να στρωθεί το γήπεδο των Σουρμένων”

abola10

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην ΕΠΣΑ

Abola Team