free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σκλάβος: «Θέλουμε ένα καλό ξεκίνημα!»

 

Το έναυσμα για πρόκριση σε βάρος της Νίκης Ρέντη έδωσε ο τεχνικός του Ηφαίστου Μπαμπης Σκλάβος

 

 

  

Στη μάχη του Κυπέλλου ΕΠΣ Πειραιά ρίχνεται ο Ήφαιστος την προσεχή Κυριακή (17/9), όπου αντιμετωπίζει τη γειτονική Νίκη Ρέντη στις 4:30 μ.μ. στο «Στ. Μελισσουργός». 

Οι «ερυθροκίτρινοι» αναζητούν το ιδανικότερο ποδαρικό στην νέα σεζόν προσβλέποντας στη πρόκριση, η οποία θα συνδυαστεί με όμορφο ποδόσφαιρο και θα επιβεβαιώσει σε κάθε περίπτωση τους υψηλούς στόχους που έχουν χαραχθεί. 

Ο τεχνικός του Ηφαίστου Μπάμπης Σκλάβος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου έδωσε το δικό του ξεκάθαρο στίγμα ενόψει της πρώτης φετινής επίσημης υποχρέωσης της ομάδας του 

«Μπαίνουμε κι επίσημα πλέον στην καινούρια ποδοσφαιρική σεζόν ξεκινώντας τις υποχρεώσεις μας για τον θεσμό του Κυπέλλου απέναντι στη γειτονική Νίκη Ρέντη. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα σε μία άκρως ενδιαφέρουσα σεζόν, που θα δώσει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση στους παίκτες μου ενόψει της επερχόμενης έναρξης του πρωταθλήματος» ήταν τοα ρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού, για να προσθέσει: 

«Σεβόμαστε την Νίκη Ρέντη, με την οποία μοιραζόμαστε το ίδιο γήπεδο , ωστόσο, αυτό που προέχει, είναι να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και το πώς θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Ανυπομονούμε για την διεξαγωγή ενός όμορφου αγώνα με τη απαιτούμενη σοβαρότητα και συγκέντρωση».

 

 

 

 

 

Related posts

ΑΟ ΙΛΙΟΥ- ΧΑΛΑΝΔΡΙ 3-3

abola10

Τσαμόπουλος: «Ήταν το καλύτερο εφετινό μας παιχνίδι!»

Το Χαλάνδρι 2-1 τα Σούρμενα

Abola Team 3