free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τον γκολκίπερ Αργύρη Ρόππα απέκτησε ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής

Στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής προσέχουν για να… έχουν, αποκτώντας έναν ακόμα τερματοφύλακα εν όψει της νέας περιόδου, που θα βρει το σύλλογο στη Γ’ Εθνική.

Δεδομένου ότι ο Νίκος Μαλλής θα υπηρετήσει τους επόμενους μήνες τη στρατιωτική του θητεία, την ώρα που καθυστερεί η έλευση της μπλε κάρτας του Μεξικανού Χάιρο Ζερμένο για την έκδοση του δελτίου του από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, οι άνθρωποι του Διαγόρα πήραν την απόφαση να αποκτήσουν έναν έμπειρο τερματοφύλακα για να έχουν το… κεφάλι τους ήσυχο!

Έτσι λοιπόν, έφτασε χθες στη Λέσβο και μάλιστα προπονήθηκε για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Χρήστου Πελέκη, ο 31χρονος Αργύρης Ρόππας που προέρχεται από ένα εξάμηνο στη Μάλτα, όπου αγωνίστηκε σε 6 ματς με τη φανέλα της Πέμπροκ Ατλέτα. Ο έμπειρος κίπερ έχει βρεθεί ακόμα μία σεζόν εκτός Ελλάδας, παίζοντας στη Β’ Κατηγορία Κύπρου με την Ελπίδα Ξυλοφάγου, έχοντας γεμάτη σεζόν (2015-16) με 21 συμμετοχές.

Παλαιότερα έχει παίξει στη Γ’ Εθνική με τον Μανδραϊκό (2014-15) σε 8 ματς, αλλά και με το Αιγάλεω (2013-14) σε 6 ματς, αντιμετωπίζοντας μάλιστα τότε και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ! Επίσης στη μακρά θητεία του στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα έχει περάσει από Ιάσωνα, Ιωνικό, Αε Περάματος, Ολυμπιακό Λιοσίων, Αχαρναϊκό, Δόξα Μεγαλόπολης, Ασπρόπυργο και Θρασύβουλο.

Με την απόκτησή του Ρόππα, ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής έχει ολοκληρώσει σχεδόν το ρόστερ του. Απομένει πλέον ένας επιθετικός, για να δώσει το εύκολο γκολ, με τις πληροφορίες του «sportlesvos» να κάνουν λόγο ότι επίκειται συμφωνία ενδεχομένως και εντός του σαββατοκύριακου.

Related posts

Επιστροφή στον Ηλυσιακό ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Abola Team 2

Αποχώρησε ο Κοιλιάρας, ανανεώνει ο Προβιδάκης, έμεινε ο Λουτριώτης στον Ηρόδοτο

Abola Team 2

Παρελθόν ο Καρακούτσης στον Πανθηραϊκό, αποκτήθηκε ο Αθανασίου

Abola Team 2