free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Πάμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα»

Το στίγμα του όσον αφορά την καθοριστική πρεμιέρα κόντρα στον νεοφώτιστο Άγιο Θωμά, αλλά και την έναρξη του νέου πρωταθλήματος έδωσε ο προπονητής του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη που απορρέει από τις εξαιρετικές του παρουσίες στο πέρασμα των προηγούμενων ετών, ο Πανερυθραίκός ρίχνεται στη μάχη του νέου πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον νεοφώτιστο Αγιο Θωμά. 

Απέναντι στην ομάδα, η οποία πριν από λίγες μόλις ημέρες τσέκαρε μέσω αγώνων μπαράζ το εισιτήριο για την κορυφαία των ερασιτεχνικών κατηγοριών, το συγκρότημα της Νέας Ερυθραίας θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα συνδυαστεί με καλή εμφάνιση, ανάλογη της δυναμικής που έχει δημιουργήσιε στο πέρασμα των τελευταίων χρόνων. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Αντώνη Τσιμπάκη στο «Αbola.gr». Ο αρχιτέκτονας των επιτυχημένων παρουσιών του συλλόγου, ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα για έβδομη συνεχόμενη σεζόν, έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα: 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι μία ακόμη σεζόν ξεκινάει και υπόσχεται πλούσιο θέαμα και σασπένς. Αυτό, που θα ήθελα να ευχηθώ, είναι να διεξαχθεί μία όμορφη ποδοσφαιρική σεζόν με κερδισμένο το ερασιτεχνικό αθηνίκό ποδόσφαιρο, με υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, θα πάμε να αντιμετωπίσουμε με την ανάλογη συγκέντρωση και σοβαρότητα μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία προ ημερών ανέβηκε στην Α’ Κατηγορία μέσω της διαδικασία των μπαράζ. Ξεκάθαρος στόχος μας για την νέα σεζόν, είναι να συνεχίσουμε τις καλές παρουσίες συνοδεύοντάς τες με όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο,. Όπως φυσικά και να αναδείξουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες μας, αλλά και να βελτιωνόμαστε διαρκώς μέσα από τα παιχνίδια».

 

 

 

Related posts

Ταπραντζής και τριπλό… χτύπημα στα Σούρμενα!

abola10

Γαλάνης Βαγγέλης (Ηλιούπολη): “Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι”

abola10

Και επίσημα κεκλεισμένων όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων

abola10