free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

1-0 ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό & ο Λεβαδειακός την Ξάνθη

Ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε και πάλι, αλλά αυτή τη φορά είχε Πρίγιοβιτς! Οι Θεσσαλονικείς πραγματοποίησαν ακόμα μία κακή εμφάνιση, ωστόσο η κεφαλιά του Σέρβου αρκούσε για να επικρατήσoυν του Παναιτωλικού (1-0). 

Ο Ελ Καντουρί βρέθηκε και πάλι στην ενδεκάδα, ο Βιεϊρίνια έκανε το… δεύτερο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά τη λύση για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κόντρα στον Παναιτωλικό την είχε ο Πρίγιοβιτς. 

Ο Σέρβος επιθετικός με τη δική του κεφαλιά στο 75′, ήταν αυτός που χάρισε τους τρεις βαθμούς στον Δικέφαλο, έπειτα από ακόμα μία κακή ομαδική εμφάνιση, ειδικότερα στο δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού, που οι γηπεδούχοι μετά βίας δημιούργησαν δύο κλασικές ευκαιρίες στη μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων. 

Αν, μάλιστα, οι παίκτες του Μάκη Χάβου ήταν πιο τολμηροί και ομαδικοί στο α’ ημίχρονο ενδεχομένως να έβαζαν δισεπίλυτα προβλήματα για τους Θεσσαλονικείς, που έστω και με το «φτωχό» 1-0 πήραν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, φτάνοντας στους 8 βαθμούς. 

 Με εκτέλεση πέναλτι του Βραζιλιάνου φορ Μπραντάο, οι Βοιωτοί (ο ΛεβαδειακόςΟ επικράτησαν 1-0 της Ξάνθης και πήραν το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα, όντας αήττητοι στα πρώτα τέσσερα ματς. 

Αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους το πέναλτι που έδωσε ο Ζαχαριάδης, ενώ δεν μέτρησε πεντακάθαρο γκολ του Γιουσούφ, με τον β΄βοηθό Σίπκα να υποδεικνύει λανθασμένα οφσάιντ. Στους έξι βαθμούς ο Λεβαδειακός, που παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα, ενώ η Ξάνθη γνώρισε την πρώτη της ήττα στην Super League και μένει στο πέντε βαθμούς. 

 

Related posts

Η Επιθετικός της Ολυμπιάδας Υμηττού Μαρίνα Τσιρούλη

Τάσος Ζαφειρίου

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά (24/11) αποτελέσματα του κυπέλλου

Abola Team

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία-λύτρωση για το γήπεδο της ΑΕΚ

Abola Team 3