free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Σπουδαία πρόβα ενόψει πρωταθλήματος»

Στη σημασία της αναμέτρησης Κυπέλλου με αντίπαλο την Κοψαχείλα εστίασε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

Τις δυνάμεις της ενόψει της επικείμενης έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας όπου και θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν μετά την περυσινή άνοδό της αναμένεται να «μετρήσει» η Κηπούπολη στην αναμέτρηση Κυπέλλου με την Κοψαχείλα. 

Η νεοφώτιστη και ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων φιλοξενεί το συγκρότημα του Αντώνη Κουφογιαννάκη, με τον τεχνικό Δημήτρη Φιλίππου να περιμένει να δει την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. 

Κάτι το οποίο τονίζει με δηλώσεις του στο «Αbola.gr»: 

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχοντας ξεκάθαρο στόχο να πραγμαοτποιήσουμε μία καλή εμφάνιση, όπως φυσικά και να διαπιστώοσυμε σε ποιο αγωνιστικό βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε. Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με εμάς και θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως μία σπουδαία πρόβα ενόψει πρωταθλήματος. Αυτό που πρωτίστως προέχει για την ομάδα μας είναι να αποδώσουμε ποδόσφαιρο αξιώσεων και να δείξουμε τί μπορούμε να καταφέρουμε». 

Νοκ άουτ ο Νομικός 

Χωρίς τον φυσικό της ηγέτη θα υποδεχθεί η Κηπούπολη την Κοψαχείλα. Για τον Θοδωρή Νομικό ο λόγος. Ο αρχηγός της ομάδας δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, με άμεση συνέπεια να μην προπονηθεί καθόλου την εβδομαδα που μας πέρασε και να τεθεί εκτός πλάνων του προπονητή του Δημήτρη Φιλίππου.

 

 

Related posts

Φωνάζει για την διαιτησία ο Ιάσονας

Abola Team 3

«Βόμβα» με Γόγολο τα Ιλίσια 2004!

Kώστας Παλαιολόγος

ΠΑΣ Γαλάτσι-Νέα Σμύρνη 2-2

admin