free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Ευκαιρία να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα»

Στη σημασία της αναμέτρησης Κυπέλλου με τον ΑΟ Ιλίου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας.

 

 

Αποφασισμένος για πρόκριση στη επόμενη φάση του Κυπέλλου θα υποδεχθεί ο ανανεωμένος Άγιος Δημήτριος τον επικίνδυνο ΑΟ Ιλίου.

Οι «κυανέρυθροι», οι οποίοι στη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού προέβησαν σε σειρά σημαντικών μεταγραφών στοχεύουν σε μία αξιοπρόσκετη παρουσία και στη διοργάνωση του Κυπέλλου αντιμετωπίζονταε μία ομάδα, με την οποία θα αναμετρηθούν και στο προσεχές πρωτάθλημα

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Αντώνη Καρπούζα στο «Αbola.gr»:

«Υποδεχόμαστε μία πολύ οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα, όπως είναι ο ΑΟ Ιλίου, την οποία θα έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε και στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχουμε τη δυνατότητα να βγάλουμε χρήσιμα συμπερασματα και να διαπσιτώσουμε σε ποιό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας βρισκόμαστε.

Η ένταξη των Λάαζαρου Αβίντογλου και Χάρη Καρτσίλα στην γραμμή κρούσης αναμέται να μας προσδώσει ποιότητα καιπαράλληλα να μου διυρύνει τον όγκο επιλογών. Από τη πλευρά μας είμαστε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις της συγκεκριμένης αναμέτρησης και θα παλέψουμε για την πρόκριση».

Στον αγωνιστικό τομέα, εκτός λάνων έχει τεθεί ο τιμωρημένος Μανώλης Βαμβακερής, ο οποίος χρωστάει από την περυσινή περίοδο ποινή δύο ακόμη αγωνιστικών.   

 

 

Related posts

«Έκλεισε» Κοντάκο η Κοψαχείλα

Kώστας Παλαιολόγος

Νταλαμπίρας: «Αυτή η χρονιά ήταν απλά η αφετηρία»

Kώστας Παλαιολόγος

«Θα τα δώσουμε όλα!»

Kώστας Παλαιολόγος