free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Με σοβαρότητα κόντρα στην Κηπούπολη»

Στις ιδιαιτερότητες ακι τον βθαμό δυσκολία ςπου κρύβει για την ομάδα του η αναμέτρηση με την Κηπούπολη αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης.

 

Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη που απορρέει από την άνετη πρόκριση επί του ΠΟΨ στην προηγούμενη φάση, αλλά με την απαιτούμενη σοβαρότητα και συγκέντρωση θα παραταχθεί η Κοψαχείλα στην σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηπούπολη. 

Άπαντες στην ομάδα των νοτίων προαστίων έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τις ανάγκες του αγώνα απέναντι στο νεοφώτιστο και ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα του Δημήτρη Φιλίππου και φέρονται διατεθειμένοι να αναδείξουν ένα μέρος της σπουδαία δουλειάς που έχει προηγηθεί στο διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Κουφογιαννάκη: 

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για τις ανάγκες της αναμέτρησης με την Κοψαχείλα, την οποία αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα σοβαρότητα. Παρά το γεογνόςότι αντιμετωπίζουμε κάποια αγωνιστικά προβλήματα, θα πάμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι με την απαιτούμενη συγκέντρωση, ώστε να παλέψουμε για την πρόκριση απέναντι σε μία νεοφώτιστη, αλλά πολύ φιλόδοξη κι οργανωμένη ομάδα, όπως είναι η Κηπούπολη»

 

Χωρίς τους Γκιόλα και Μακρυπίδη 

Με ααιθητές απουσίες στη σύνθεσή της θα παραταχθεί η Κοψαχείλα απέναντι στην Κηπούπολη. Ο τεχνικός Αντώνης Κουφογιαννάκης για τις ανάγκες της νοκ άουτ αναμέτρησης Κυπέλλου δεν θα υπολογίζει στις πολύτιμες υπηρεσίες του τραυματία Σταύρου Γκιόλα , όπως επίσης και του Χρήσοτυ Μακρυπίδη, ο οποίος λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών.

 Παράλληλα, εκτός πλάνων έχει τεθεί και ο νεαρός τερματοφύλακας Βασίλης Τσαμπιωτάκης, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το τραυματισμό του.

 

 

 

 

Related posts

Ψύλλιας: «Νίκη που αναδεικνύει την αγωνιστική μας άνοδο»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Είμαστε σε καλό μομέντιουμ»

Kώστας Παλαιολόγος

Σπανός στην Αθηναΐδα!

abola10