free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Ο ΑΟ Άνοιξης με παρόν και… μέλλον!

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα ο ΑΟ Άνοιξης παρουσίασε στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Στεφάνου, το βράδυ της Παρασκευής (16/9), τον τρόπου λειτουργίας των Τμημάτων Υποδομής καθώς και τις φετινές επετειακές εμφανίσεις για τα 40 χρόνια του συλλόγου.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο εκ των αρχαιότερων παραγόντων του ΑΟ Άνοιξης και μέλος του ΔΣ κ. Γιώργος Κυριάκης για έναν σύντομο χαιρετισμό ενώ διάβασε και μήνυμα του προέδρου του ΑΟ Άνοιξης, κ. Τάσου Αγγέλικα, ο οποίος απουσίαζε λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Γιάννης Τσιριμώκος ο οποίος αναφέρθηκε στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Άνοιξη και σε επίπεδο ακαδημιών, τα τελευταία χρόνια, ενώ στη συνέχεια προβλήθηκαν βίντεο με τις επιτυχίες των μικρών μας αθλητών και με τις συμμετοχές τους σε διάφορα τουρνουά της Ελλάδας.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια μίνι ανασκόπηση της πετυχημένης περσινής χρονιάς για την ανδρική ομάδα με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τίτλου στην Β’ ΕΠΣΑΝΑ και την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των εμφανίσεων που θα φορά ο ΑΟ Άνοιξης τη νέα περίοδο, μέσα σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που είχαν στήσει οι διοργανωτές και μέσω δυνατών και θερμών χειροκροτημάτων, που σηματοδότησαν την έναρξη μιας νέας εποχής.

Στο τέλος τα τμήματα υποδομής και η ανδρική ομάδα ανέβηκαν στη σκηνή ενώνοντας το παρόν και το μέλλον αλλά και τη φωνή τους βροντοφωνάζοντας: «ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ»!

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν, με τη σειρά που έγιναν, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας και των τμημάτων υποδομής Θαλής Τσιριμώκος, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Κωνσταντίνος Ριζάβας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, Δημήτρης Γιαρένης, ο αρχαιότερος παράγοντας του ΑΟ Άνοιξης Γιώργος Κυριάκης και ο μακροβιότερος παράγοντας στο ποδόσφαιρο της περιοχής και της ΕΠΣΑΝΑ Κοσμάς Λεπατατζής.

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Διονύσου, κ Βασίλης Δαρδαμάνης, ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Άνοιξης, κ. Χαράλαμπος Πιπέρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Διονύσου, κ. Χρυσούλα Τούντα και κ. Δημήτρης Κωστάκης, το μέλος του τοπικού συμβουλίου της τοπικής ενότητας Άνοιξης, κ. Δημήτρης Κυριάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κ. Δημήτρης Γιαρένης και το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ κ. Θανάσης Μεντζαφός.

 

Related posts

Αρνητική η απόφαση του Παλλαυρεωτικού για την συνένωση

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

Δύο μεταγραφές ο Αχαρναϊκός

Abola Team