free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Ήφαιστος στο 93′ 1-0 τους Αγ. Αναργύρους που είχαν χαμένο πέναλτι-Όλες οι παρουσίες στο γήπεδο, παραλειπόμενα και δηλώσεις

Με ηρωική προσπάθεια και προβολή στο 93′ του Χατζηπαναγιώτη ο οποίος πήρε πάνω του την τελευταία φάση του αγώνα, ο Ήφαιστος του Θοδωρή Τρανού νίκησε με 1-0 τους Αγ. Αναργύρους.

Μάλιστα μετά το γκολ υπήρξε και μια μικροένταση μεταξύ των παικτών που είχε σαν αποτέλεσμα να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Νησαριώτης. Οι Αγ. Ανάργυροι που πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο στο 59′ κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα που έγινε στην περιοχή στον Κακλαμάνο. Το χτύπησε ο ίδιος ο παίκτης που το κέρδισε ο Κακλαμάνος αλλά έπεσε εντυπωσιακά στην σωστή γωνία ο γκολκίπερ Σαϊτης ο οποίος μάλιστα σε δεύτερο χρόνο μπλόκαρε την μπάλα σταθερά. Στο 32′ σε εντυπωσιακό σουτ μέσα από την περιοχή του Νησαριώτη απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Αρχοντάκης ενώ στο 36′ οι γηπεδούχοι που διαμαρτυρήθηκαν για το εις βάρος τους πέναλτι, ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή στον Νησαριώτη. Στα σημαντικά στοιχεία του αγώνα ότι ο τεχνικός του Ήφαιστου Θοδωρής Τρανός κατάφερε να μπλοκάρει με σωστή τακτική τον Νταουτάϊ των φιλοξενούμενων. Διακρίθηκαν οι Σαϊτης, Βελιανίτης, Σφίχτης, Μουρκάκης, Χατζηπαναγιώτης και Οικονόμου, Γκεμίσης, Κολοβός. Πολύ καλή η διαιτησία του Ζαραβίνου σε ένα πολύ δύσκολο ματς, άριστοι οι βοηθοί Όντος, Α. Φωτόπουλος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σαϊτης, Γεωργίου(46′ Τσιάνος), Σφίχτης, Μουρκάκης, Κυριακόπουλος, Βελιανίτης, Ζώγκος(75′ Κιτσόπουλος), Τσαγρής(52′ Καλαϊτζής), Νησαριώτης, Χατζηπαναγιώτης, Χίος(84′ Βλασόπουλος).

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αρχοντάκης, Κολοβός, Οικονόμου, Γουβαλάρης, Κρητικός, Σταύρου(49′ Μπεκατώρος), Λάλα(58′ Κακλαμάνος, Γκεμίσης, Νταουτάϊ, Αλημπάς(75′ Παραράς), Μαρίνου(80′ Κοσμάς).

Στο 82′ της αναμέτρησης που παρακολούθησε αρκετός κόσμος ο αρχηγός του Ήφαιστου Μουρκάκης επειδή είχε πρηστεί το μάτι του από αγκωνιά αντιπάλου ζήτησε από έναν άνθρωπο της ομάδας του από την εξέδρα να του πετάξει ένα παγάκι για να τοποθετήσει στο χτυπημένο σημείο. Ο άνθρωπος του Ηφαίστου ωστόσο του πέταξε ολόκληρη σακούλα με παγάκια. Τότε ο αρχηγός του Ήφαιστου γελώντας φώναξε “Τι κάνεις βρε, ένα παγάκι σου ζήτησα”.

Το ματς παρακολούθησαν: Οι γνωστοί τεχνικοί Δημήτρης Καλιακούδης, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Χρήστος Πολύζος, από την διοίκηση των Αγ. Αναργύρων οι Βασίλης Λινάρης, Βασίλης Δακτυλίδης, Στράτος Σαρχόσογλου και ο Λαγός, οι παίκτες του Ρουφ Γιάννης Λαγκαδινός και Σαμαράς, ο πρώην παίκτης των Αγ. Αναργύρων και τώρα του Αετού Κορυδαλλού Μηλιώνης, οι διοικούντες της Δόξας Βύρωνα τα αδέρφια Μελά και ο τεχνικός της ομάδας Τάκης Χριστόπουλος, οι Στέλιος Ευστρατίου και Γιώργος Κάτρης, ο ποδοσφαιριστής Μαντέλος, οι παίκτες της Τόλμης Περιστερίου και πολλοί ακόμα παίκτες άλλων ομάδων.

Ο τεχνικός του Ήφαιστου Θοδωρής Τρανός δήλωσε στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr ότι αυτή η νίκη ήταν σημαντική και συνεχάρη τους παίκτες του για τα ψυχικά αποθέματα που είχαν και κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ήφαιστου Στάθης Βλασόπουλος τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του εφάρμοσαν απόλυτα στο γήπεδο που τους ζήτησε ο προπονητής τους.

Δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις του Θοδωρή Τρανού και του Στάθη Βλασόπουλου στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA όπως και στιγμιότυπα του αγώνα.

Related posts

Την Δευτέρα 15/6 στις 9 μ.μ. ο νέος πρόεδρος του ΑΟ Περιστερίου Σπύρος Μάρκου

admin

Μία σεζόν αξέχαστη για τον Κένταυρο Βριλησσίων

Ρένος Γιαμπουράς

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ… ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟ Μπανιά Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Abola Team 3