free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε Γονιδάκη ο Διαγόρας Αιγάλεω

Την απόκτηση του 30χρονου ανασταλτικού μέσου της Ιεράπολης ανακοίνωσε ο σύλλογος των δυτικών προαστίων.

 

Την μεταγραφική του εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτος ο Διαγόρας Αιγάλεω ενόψει τωης έναρξης των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων στον πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του ιδιαίγερα φιλόδοξου συλλόγου των δυτικών προαστίων προχώρησαν στην απόκτηση του 30χρονου ανασταλτικού μέσου Μανώλη Γονιδάκη, ο οποίος προέρχεται από την συμπολίτισσα Ιεράπολη, με τη φανέλα της οποίας την περασμένη σεζόν πανηγύρισε την επίτευξη της ιστορικής ανόδου στην Β’ Κατηγορία

Το νέο απόκτηα του συλλόγου  με καταγωγή από την Κύθνο και την Κρήτη, έχει ζήσει πολλά χρόνια στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου και ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πρωτοέβγαλε δελτίο στον Χάνδακα Ηρακλείου (Β΄ ΕΠΣΗ) και ακολούθως έπαιξε στις Κορφές, στις Δαφνές, ενώ με τον Αλμυρό Ηρακλείου έπαιξε στην Δ΄ Εθνική και την Α΄ ΕΠΣΗ. Συνέχισε με τον Ποντιακό Νέας Σάντας στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς (υπηρετούσε παράλληλα στις ΕΔ) και η τελευταία του παρουσία στην Κρήτη καταγράφηκε στον Κεραυνό Ηρακλείου.

Στην Ιεράπολη μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2013, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 18 συμμετοχές, ενώ την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή στα Αστέρια Δραπετσώνας στην Β΄ Πειραιά (11 συμμετοχές), ομάδα στην οποία μένει και το α΄ μισό της σεζόν 2015-2016 (8 συμμετοχές). Το υπόλοιπο β΄ μισό της περιόδου επανέρχεται στην Ιεράπολη (7 συμμετοχές), ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2016-2017) πανηγύρισε με την πρώην, πλέον, ομάδα του την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ, έχοντας καταγράψει συνολικά 10 συμμετοχές.

Ο Γονιδάκης είναι μία ακόμη έμπειρη λύση στα χέρια του προπονητή του Διαγόρα, Τάσου Χατζή, ενώ να σημειώσουμε ότι εκτός από τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, ο αιγαλιώτικος σύλλογος έχει αποκτήσει ακόμη τον 22χρονο στόπερ Βασίλη Μπίρη από τον ΑΟ Χαϊδαρίου και τον 30χρονο μέσο Δημήτρη Γκιωνάκη από την Ιεράπολη.

Οι μεταγραφές του Διαγόρα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη και την Δευτέρα ή, την Τρίτη, οι παράγοντες του σωματείου θα ανακοινώσουν τα επόμενα μεταγραφικά τους αποκτήματα.

 

Related posts

Στον Διαγόρα Αιγάλεω Μανίκας και Ζαχαριάς

Kώστας Παλαιολόγος

ΤΕΛΟΣ ΓΚΙΩΝΑΚΗΣ, ΜΑΝΙΚΑΣ, ΔΕΡΒΙΣΗΣ ΑΠΟ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

Abola Team 3

Ασταμάτητος ο ΓΣ Καισαριανής

abola10