free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Θέλουμε νίκη-πρόκριση με καλή εμφάνιση»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η αναμέτρηση με την ΑΕ Αιγάλεω αναφέρθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

Με την διάθεση για όμορφο ποδόσφαιρο και πρόκριση να …περισσεύει, ο Αστέρας Ζωγράφου ρίχνεται εκ νέου στην μάχη του Κυπέλλου ΕΠΣΑ αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την ΑΕ Αιγάλεω. 

Απάναντι στο κατά μία κατηγορία υποδεέστερο αντίπαλο, οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν να εμφανίσουν στον αγωνιστικό χώρο ένα μέρος των δυνατοτήτων τους, αλλά και της επίπονης δουλειάς που έχει προηγηθεί, ώστε να επιβεβαιώσουν την ποιοτική ανωτερότητά τους. 

Η διαφορά μίας κατηγορίας που χωρίζει του δύο αντπάλους, ωστόσο, δεν ξεγελάει σε καμία περίπτωση τον τεχνικό Πέτρο Σομπότοβιτς, ο οποίος με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» έρχεται να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα: 

«Είμαστε πανέτοιμοι για την αναμέτρηση με την ΑΕ Αιγάλεω. Το γεογνός ότι ο αντίπαλός μας βρίσκεται στην Γ’ Κατηγορία δεν θα πρέπει να μας αποπροσανατολίσει. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα κι αυτό αποδεικνύει η πρόκριση που πέτυχε στον προηγούμενο γύρο με την εκτός έδρας νίκη του επί του Άρη Χολαργού με 3-0» προειδοποίησε αρχικά ο Σερβοέλληνας τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου, για να προσθέσει: 

 «Από την πλευρά μας θα πάμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με ξεκάθαρο στόχο να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Θέλουμε νίκη-πρόκριση με καλή εμφάνιση κι εκτιμώ ότι το εν λόγω παιχνίδι θα αποκτήσει για εμάς χαρακτήρα πρόβας ενόψει του νέου πρωταθλήματος, αφού θα έχουμε τη δυνατότητα να διαπιστώσουμε σε ποιο σημείο ακριβώς βρισκόμαστε σε ό,τι αφορά τον βαθμό αγωνιστικής μας ετοιμότητας». 

Related posts

Συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία του ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Abola Team 3

Παίκτες της Κοψαχείλας Αγγελόπουλος και Δεληγιάννης

Βλάχος: «Είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος