free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Το Ηράκλειο 3-1 το Παλαιό Φάληρο

Το Ηράκλειο στην πρεμιέρα νίκησε με 3-1 το Παλαιό Φάληρο.

Το συγκρότημα του Νίκου Παπαρούνη όντας καλύτερο στο α’ μέρος προηγήθηκε με σουτ του Αναγνωστόπουλο στο 20′. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί έγινε το 2-0 με τον Γκούγκα για τους γηπεδούχους. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν και μείωσαν στο 48′ με πέναλτι του Ντόνε το οποίος κέρδισε ο Μαυρέλης.

 

Στο 68′ οι νεοφώτιστοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Ντόνε όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα, με τον Ταχιράι στο 70′ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη.

 

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 87 ο Γκούγκας κάνοντας δυο τα προσωπικά του τέρματα στον αγώνα.

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενουμενοι έχουν παράπονα για τη διαιτησία του Αντωνίου θεωρώντας ότι κακώς δεν δόθηκε πέναλτι στο 68′ πάνω στο Ντόνε, ενώ υποστηρίζουν ότι ο Αθηναίος ρέφερι εξάντλησε την αυστηρότητα του στη φάση της αποβολής του Ταχιράι.

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νίκος Παπαρούνης) Γκλώτσος, Μέρτκολα, Κατσούλης, Φερεντίνος, Αναγνωστόπουλος, Λύκος, Κραψίτης (79′ Αντωνόπουλος), Χρήστου (89′ Τούμπας), Γκούγκας, Καφετζής (88 Λαγος), Βασιλός (54′ Δήμας).

 

ΠΑΛΑΙΟ ( ΦΑΛΗΡΟ (Γιαννης Γαζής) Καραμαλίγκας, Βλάμης (46′ Κιλιας), Τοπάλλι, Κούρας, Αχμέτ, Ταχιράι, Φωτιάδης (46′ Μαυρελης), Μαρούσης (83′ Ρόκο), Παπανδρέου, Ντονε, Κωνσταντινίδης (76′ Μεμπελίκας).

Related posts

Απόλυτη στήριξη στον Αλέξη Γκλεγκλέ από την διοίκηση του Άρη Πετρούπολης και μήνυμα συσπείρωσης

Abola Team 3

Κεκλεισμένων οι αγώνες και στην Αθήνα

abola10

Επιστροφή στις νίκες η Δόξα Βύρωνος 2-0 τον Κένταυρο Βριλησσίων

admin