free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Εξάσφαιρος» ο Ήφαιστος!

Εντυπωσιακός ο Ήφαιστος συνέτριψε με 6-1 την Νίκη Ρέντη και πρκρίθηκε με πανηγυρικό τρόπο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά.

 

Ιδανικό «ποδαρικό» στις επίσημες αγωνισιτκές υποχρεώσεις του για τη σεζόν 2017-2018 πραγματοποίησε ο Ήφαιστος! 

Το συγκρότημα του Μπάμπη Σκλάβου αποδίδοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το γειτονικό ντέρμπι με την Νίκη Ρέντη, την οποία συνέτριψε με το εμφατικό 6-1 και τσέκαρε με πανηγυρικό τρόπο το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά. 

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνισιτκό χώρο κι ευτύχησαν να έχουν σε εξαιρετική ημέρα τον κορυφαίο Δημήτρη Καρακασίδη, ο οποίος πέτυχε τρία πανέμορφα τέρματα (15’, 38’ , 88) φτάνοντας με επιβλητικό τρόπο στην επιτυχία. 

Χωρίς να υστερήσει φυσικά κανείς. 

Η Νίκη Ρέντη απείλησε …πρώτη στο 4’ με το  Παπαδόπουλο, το σουτ του οποίου έφυγε λίγο άουτ, για να «απαντήσει» ο Ήφαιστος στο 6’ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Καρακασίδη, υποχρεώνοντας τον Ζίλο σε δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ. 

Ο Ήφαιστος φωνάζει για τον μη καταλογισμό πέναλτι από τον διαιτητή Πουλόπουλο στο 8’  σε ανατροπή του Σιδηρόπουλου από τον Φράκγο, με τον ρέφερι να υποδεικνύει να συνεχιστεί το παιχνίδι. 

Στη συνέχεια ο Ήφαιστος κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο κι ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 15’ όταν έπειτα από έναν κινηματογραφικό συνδυασμό ο Μαναριώτης έφυγε από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε σοτν επερχόμενο Καρακασίδη, που με ψύχραιμο πλασέ ένοιξε το σκορ.

Ο Ήφαιστος ζευγάρωσε τα τέρματά του στο 38΄με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Καρακασίδη. 

Στην συνέχεια η Νίκη Ρέντη προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο Γεωργόπουλος επενέβη σωτήρια στο 39’ στο σουτ του Οσμανάι.

 Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε ο Ήφαιστος το δεύτερο μέρος … καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση – πρόκριση.Μόλις στο 46 ο Σιδηρόπουλος με υπέρχοη κάθετη τροφοδότης τον Πήττα, που βγήκ στην πλάτη της άμυνα τω τυπικά γηπεδούχων κι αφού ξεπέρασε και την αντίσταση του Ζίλο έγραψε το 0-3.

Στο 56’ ο Ήφαιστος έφτασε τον δείκτη του σκρο στα επίπεδα του 0-4 όταν ο Καρακασίδης έκπλεξε την μπάλα από λάθος του Ζίλο και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον επερχόμενο Βασίλη Μανατιώτη, ο οποίςο από κοντα σκόραρε.

 Ο Σβόλης με ψύχραιμο σουτ στο 80’ πέτυχε το 0-5 για τον Ήφαιστο, για να πετύχει το γκολ της τιμής η Νίκη Ρέντη στο 86’ με τον Κουτρίδη. Το τελικό 1-6 διαμόρφωσε ο Καρακασίδης με ψύχραιμο πλασέ στο 88’ ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ-τρικ.

 

 Διαιτήτευσε ο Πουλόπουλος

 

Νίκη Ρέντη; Ζίλο, Κεπράτσι, Δημητρόπουλος Χ. (52’ Πήλιουρης), Μακρής (78’ Μάζης), Φράγκος, Λιάνάι, Κουτρίδης, Δημητρόπουλος (46’ Μουσταφά), Οσμανάι, Καρώνης, Ππαδόπουλος.

 

Ηφαιστος: Γεωργόπουλος, Παπαδάτος, Χουχούλης (71’ Φλόρεα), Ριζόπουλος, Τουρουντζής, Πήττας, Τζιώτης (66’ Τσεσμέλογλου), Σκόνδρας, Μαναριώτης (83’ Νικολιάς), Καρακασίδης, Σιδηρόπουλος (78’ Σβόλης).

 

 

 

 

Σ

Related posts

«Η ομάδα δεν έχει ταβάνι!»

Kώστας Παλαιολόγος

«Μοιρασιά» στον Κορυδαλλό

Nάσος Φακίδης

Μπότος: «Είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς με Αετό!»