free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εβδομάδα μεταγραφών για τον Διαγόρα

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η προσεχής εβδομάδα στην ομάδα του Διαγόρα, αφού θα ξεκινήσει η περαιτέρω μετεγγραφική ενίσχυση του συλλόγου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η διοίκηση του «γηραιού» ήδη έχει καταρτίσει λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχει έρθει σε επαφή, την οποία θα παραδώσει στον Νίκο Παντέλη για να κάνει τις εισηγήσεις του.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει ξεκινήσει την αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού από την Παρασκευή, που προπόνησε για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου και μετά από το σημερινό προπονητικό διπλό με τον ΓΑΣ Ιάλυσος στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας θα κάτσει στο τραπέζι με την διοίκηση, για να προχωρήσουν στα μετεγγραφικά.

Όπως έχει γράψει η «δσπορ», πρόθεση των ανθρώπων του Διαγόρα είναι να αποκτήσουν σίγουρα τέσσερις ποδοσφαιριστές ( μεταξύ αυτών είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Τσαμπίκου Πεταυράκη και η μετεγγραφή του Στάθη Προβατίδη) και ανάλογα με τις εισηγήσεις του Νίκου Παντέλη ο αριθμός των μετεγγραφών μπορεί να αυξηθεί, εφόσον ο έμπειρος τεχνικός διαπιστώσει επιπλέον κενά στο έμψυχο δυναμικό.

Τέλος να αναφέρουμε ότι χθες ο Νίκος Παντέλης προπόνησε το πρωί τους ποδοσφαιριστές του Διαγόρα στο γήπεδο Κοσκινού και σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο ο «γηραιός» θα δώσει προπονητικό διπλό με τον ΓΑΣ Ιάλυσος, κεκλεισμένων των θυρών.

 

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ασταμάτητος στις μεταγραφές πήρε και Γούλα!

Ρένος Γιαμπουράς

Ασφυκτικό πρέσινγκ Ηλυσιακού σε Ντάλλα!

Abola Team 2

Πάρις Κωνσταντακόπουλος: “Στον Αήττητο κοιτάμε το επόμενο ματς απέναντι στην Χαλκίδα”

Abola Team 3