free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Η Αγ. Παρασκευή 1-0 τον Μικρασιατικό

Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΑ η ομάδα της Αγ. Παρασκευής, επικρατώντας  με 1-0 απέναντι στην ομάδα του Μικρασιατικού.

Με γκολ του Λαζόπουλου στο 84′,ο οποίος μπήκε αλλαγή, η ομάδα του Δ.Κωνσταντόπουλου πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση αν αναλογιστούμε πως υπήρχε το άγχος της πρεμίερας.

Η ομάδα της Αγ. Παρασκευής ήταν αυτή που είχε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και  δημιούργησε τις ευκαιρίες  στην εστία του αντιπάλου με πιο επικίνδυνη αυτή του Δ.Κοβάνη στο 27΄όπου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.Αλλά και η ομάδα του Μικρασιατικού είχε μια πολύ καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 89′ έχοντας διπλό δοκάρι με τους Γουσούλη και Θ.Βλάχου αλλά τελικά η μπάλα κατέληξε αουτ και η ομάδα μας κράτησε τους τρεις βαθμούς, κάτι που με βάση την εικόνα του παιχνιδιού ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας στην έδρα του Βύρωνα με αντίπαλο την Δόξα  για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων : 

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Τικταπανίδης, Τζίτζης, Παναγόπουλος, Βελέντζας, Δρόσης (55′ Χατζίου), Σκούρας, Μιχαλόπουλος (71′ Κουτζής), Μαυροματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος (60′ Λαζόπουλος), Μπαλατσούρας (58′ Μπέκος).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης) Κωνσταντόπουλος, Μπουρνέλος, Καρατζάς, Βλάχος Θ., Γουσούλης, Κολοβός Η. (83′ Γκεμίσης), Κοσμίδης (51′ Πετρίτσης), Κολοβός Α., Κιούτακ, Ψαραδέλης (77′ Μάργας), Μοροσάνου (23′ λ.τρ. Βλάχος Π.).

 

Related posts

Θέμα αποτελεσματικότητας!

Abola Team

Σε ένα πολύ καλό ματς η Αγία Παρασκευή επικράτησε με 2-1 του Απόλλων Χαλ., στο μεταξύ τους φιλικό.

Ρένος Γιαμπουράς

Και το ένα γκολ είναι αρκετό για το Χαραυγιακό!

Ρένος Γιαμπουράς