free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Κρατήστε» το όνομά του, Βλαντούσης!

Τρία γκολ κι απίστευτες ατομικές ενέργειες είχε να επιδείξει ο 12χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ του ΑΟ Καραβά στο νικηφόρο φιλικό με τον Φοίνικα Καλλιθέας με 5-3

 

 

 

Μπορεί η οικονομική κρίση που μαστίζιε τη χώρα μα ςσε όλα τα επίπεδα να λειτουργεί ανασταλτικά για τα όνειρα πολλών μικρών πιτσιρικάδων να υλοποιήσου τα όνειρά τους και να …πετάξουν, ωστόσο, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία σε πολλά ταλέντα να αναδειχθούν και να εμφανίσουν στο χορτάρι ένα μέρος των αδιαμφισβήτητων ικανοτήτων τους. 

Στην συγκεκριμένη κατηγορία φαίνεται ότι ανήκει ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. 

Ο λόγος για τον 12χρονο αριστερό εξτρέμ Κωνσταντίνο Βλαντούση. Ο ταλαντούχος μέσος των τμημάτων υποδομών του Α.Ο. Καραβά  συνεχίζει να μαγεύει  και να αναδεικνύει πτυχές του πλούσιου τλαέντου, αναγκάζοντας τους πάντες στην ομάδα της Παλαιάς Κοκκινιάς να μιλούν με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά λόγια για το πλούσιο ταλέντο του.

 Στο πρόσφατο νικηφόρο φιλικό με 5-3 κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Φοίνικα Καλλιθέας ο Βλαντούσης πέτυχε χατ-τρικ, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές όπου με τις μαγικές του ενέργεις … χόρευε με την μπάλα πάνω στο χορτάρι!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Άνετα ο Αετός

Kώστας Παλαιολόγος

Αετός Κορυδαλλού: Ανέλαβε ο Βογιατζής

Nάσος Φακίδης

«Λευκή» ισοπαλία στο «Γιάννης Βάζος»

Nάσος Φακίδης