free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Δείξαμε χαρακτήρα και είχαμε υπομονή»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του απέναντι στα Βριλήσσια παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης.

 

 

Ένα μέρος των φετινών σπουδαίων της δυνατοτήτων παρουσίασε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου επικρατώντας με 2-1 των ισχυρών Βριλησσίων και τσέκαρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου. 

Η ενέργεια, που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές σε συνδυασμό με την υπομονή και το καθαρό μυαλό, που έδειξαν παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ήταν στοιχεία, που ευχαρίστησαν  απόλυτα τον τεχνικό Ανδρέα Μαντζούνη, ο οποίος μιλώντας στο «Αbola.gr» τόνισε τα εξής: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν οι παίκτες μου τη αναμέτρηση Κερδίσαμε μία πολύ ποιοτική κι οργανωμένη ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με εμάς και συνεπώς αποκρυσταλλώσαμε άποψη για το πού ακριβώς βρισκόμαστε. Παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με αναπάντεχο τρόπο και από γλίστρημα του αμυντικού μας χαφ, στη συνέχεια δείξαμε χαρακτήρα και υπομονή απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των Βριλησσίων και φτάσαμε στην ανατροπή και την νίκη».

,

 

Related posts

Κουτσουδάκης: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση»

Kώστας Παλαιολόγος

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ – ΔΟΥΡΕΙΟΣ 1-1 | Στιγμιότυπα

admin

Καλογερόπουλος: «Οι παίκτες μου έβγαλαν τρομερό πάθος!»

Kώστας Παλαιολόγος