free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Πρόκριση στο Κύπελλο ο Πανασπροπυργιακός 2-1 στο Κύπελλο εκτός τον Ακράτητο

Η Ενωση Πανασπροπυργιακού Δόξας χωρίς να αποδώσει σπουδαίο ποδόσφαιρο επικράτησε με δύο αυτογκόλ στα Ανω Λιόσια του Ακράτητου Ανω Λιοσίων που αδικείται από το αποτέλεσμα 2-1 και με δύο νίκες και τέρματα 4-1 πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι πράσινοι του Κυριάκου Μίχα είχαν την κατοχή της μπάλα κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλό τους έχασαν ευκαιρίες χαμένο πέναλτι ενώ τους ακυρώθηκε και τέρμα μετά από υπόδειξη από τον πρώτο βοηθό Δημόπουλο σαν οφσάιντ.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος και η ζέστη στάθηκαν εμπόδιο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.

Ο Ακράτητος στάθηκε σκληρό καρύδι απέναντι σε ομάδα Γ΄Εθνικής τα έδωσε όλα αλλά η έλλειψη απειρίας έπαιξε σημαντικό ρόλο. Αισθητές οι απουσίες των Σερέπα, Βασιλείου, Κολιού.

Η Ενωση Πανασπροπυργιακού Δόξας φίλαγε τα νώτα της και αγωνίστηκε επιφυλακτικά λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου για πιθανόν τραυματισμούς. Πάντως έδειξε μια έμπειρη ομάδα και θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Στο 6’ ο Τσιγγόπουλος βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας της Ενωσης σούταρε και απέκρουσε ο Διαμάντης. Ένα λεπτό αργότερα ο Μανασίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή έπισε το σούτ που έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.Στο 12’ ο ίδιος παίκτης από το ύψος της ππεριοχής έπεισε το σούτ άουτ.

Στην συνέχεια ανατράπηκε μέσα στην περιοχή ο Δημήτρης Ρόδης και ο διαιτη΄της Σταθόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Τσιγγόπουλος που έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα έγινε το 0-1. Ο Στρατάκης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και στην προσπάθειά του ο Νομικός να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδος του. Στο 43’ ο Κατσίκης έδωσε την ασίστ στον Παπαναστασίου που έπιασε το σούτ η μπάλα κόντραρε στον Νομικό και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Αλεξόπουλου 0-2.Πρίν τελείωσει το ημίχρονο στο 44’ δυνατό σούτ του Γεωργιάδη απέκρουσε ο Διαμάντης.

Ο ίδιος παίκτης με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου έπιασε το δυνατό σούτ που πέρασε ξυστα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Παρασίδης είχε την ίδια τύχη. Ακολούθησαν στο 53’ φάουλ του Γεωργιάδη άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε το σούτ του Μανασίδη πέντε λεπτά αργότερα.

Στο 62΄το γήπεδο πήρε φωτιά όταν ο Ρόδης Λ σημείωσε γκόλ που ακυρώθηκε ύστερα από υπόδειξη του πρώτου βοηθού Δημόπουλου σαν οφσάιντ. Ακλολούθησαν διαμαρτυρίες όμως ο διαιτητής Σταθόπουλος ακύρωσε το γκόλ σύμφωνα με τον βοηθό του.

Στο 67’ ο Ρόδης Λ μπήκε στην μικρή περιοχή της Ενωσης σούταρε και απέκρουσε ο Διαμάντης. Τρία λεπτά αργότερα φάουλ του Κατσίκη απέκρουσε ο Αλεξόπουλος.

Στην συνέχεια στο 77’ με περιπετειώδη τρόπο ο Μανασίδης έγινε κάτοχος της μπάλας (που κόλλησε σε ένα σημείο στην μεγάλη περιοχή λόγω ότι υπάρχει βάνα με νερό) προχώρησε έπιασε το σούτ η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα 1-2. Για να ακολουθήσουν δύο ακόμα χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους στο 82’ και 85’ με τους Νταή, και Γεωργιάδη στο 85’.

 

 

Διαιτητής Σπύρος Σταθόπουλος. Βοηθοί: Δημόπουλος-Ντζουροπάνος. 4ος Σταθακόπουλος. Παρατηρητής αγώνα Χρήστος Παππούς. Παρατηρητής Διαιτησίας: Θανάσης Τζωρτζάκος.

 

 

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ(προπονητής Κυριάκος Μίχας): Αλεξόπουλος, Ρόδης Λ, Θοδωρής, Νομικός(46’ Νταής), Σιακαβάρας, Παρασίδης, Ρόδης Δ(75’Καπουράνης Γ), Κοκούλης(71’Καπουράνης Χ), Τσιγγόπουλος, Γεωργιάδης, Μανασίδης(77’Λούντζης).

 

ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ ΔΟΞΑΣ(προπονητής Νίκος Μεσολλόγης):Διαμαντής, Χουστουλάκης, Σταγάκης, Σιδηρόπουλος,Στρατάκης, Νάκας(65’Καλογρίδης), Κατσίκης (85’Κωσταράς), Μάγγος,Παπαναστασίου(57’Μπέχλης), Κουσίδης(65’Καλέμι),Χαικάλης.

 

Τον αγώνα μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου, σύσσωμο το Δ.Σ και των δύο ομάδων. Από την ΕΠΣΔΑ ο Νίκος Ευθυμίου.  Οι προπονητές: Θεόφιλος Καλύβας (Μανδραικός), Μιχάλης Κατσάφαρος και ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή Ελευσίνας Γιάννη Μέμεζας, ο Γιώργος Ανανιάδης(Δάφνης Ερυθρών Βοιωτίας), ο Ζόραν Γέφτοβιτς, Αλέξανδρος Σαμάτιαλης, ο Σάκης Κατσίκης(Δάφνη Ερυθρών) κ.α.

Related posts

Πήρε και τον Κώστα Πολυχρονίδη ο Άτταλος Νέας Περάμου

Abola Team 2

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (14/1) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Πεντάσφαιρη η Ζωφριά 5-0 τον Πυρρίχιο

Abola Team 3