free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σκλάβος: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου!»

 

Τα εύσημα στους παίκτες του για το εμφατικό 6-1 επί της Νίκης Ρέντη απένειμε ο τεχνικός του Ηφαίστου Μπάμπης Σκλάβος.

 

 

Ιδανικότερο «ποδαρικό» για τη νέα σεζόν δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Μπάμης Σκλάβος, 

Ο τεχνικός του Ηφαίστου συνδύασε το παρθενικό του ντεμπούτο στην άκρη του ερυθροκίτρινου» πάγκου με θρίαμβο 6-1 επί της Νίκης Ρέντη στο «Στ.Μελισσουργός», που σηματοδότησε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου  και είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένος από τα όσα παορυσίασαν οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνισιτκό χώρο 

Ο επιτυχημένος προπονητής μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου φανέρωσε την απόλυτη ικανοποίησή του: 

«Οι ποδοσφαιριστές μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την νίκη και πολύ περισσότερο τη συνολική εμφάνιση που πραγματοποίησαν. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε νωρίς και να βγάλουμε πολλές όμορφες συνεργασίες τις οποίες δουλεύουμε στις προπονήσεις, Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τους στενούς μου συνεργάτες για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει και η οποία αρχίζει να αποκτά καρπούς. 

Όλα τα παιδιά που πήραν χρόνο συμμετοχής και αυτά που πέρασαν αλλαγή, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, μόχθησαν κι έδειξαν τρομερή διάθεση για την επιτυχία και δε έχω το παραμικρό παράπονο. Ξεκινήσαμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και φτάσαμε σε μία επιτυχία, η οποία θα τονώσει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθησή μαμς, ενόψιε της επερχόμενης έναρξης του πρωταθλήματος» ήταν το αρχiκό σχόλιο του Μπάμπη Σκλάβου, για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας επικεντρώνεται τώρα στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι στην πρεμιέρα απέναντι στην Θύελλα Μοσχάτου»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Σπάθας: «Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανέλαβε την Νίκη Ρέντη ο Βασίλης Ιωαννίδης

Kώστας Παλαιολόγος

Δριτσάκης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες!»

Kώστας Παλαιολόγος