free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στον Ήφαιστο και ο Γκογκομήτρος

 

Την ένταξη του 29χρονου ανασταλτικού μέσου από τον Ιωνικό ανακοίνωσαν οι «ερυθροκίτρινοι» το απόγευμα της Κυριακής.

 

 

  

Την μεταγραφική εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτος ο Ήφαιστος! 

Οι Νικαιώτες μετά από αστραπιαίες ενέργειες προχώρησαν στην ένταξη του 29χρονου ανασταλτικού μέσου Παναγιώτη Γκογκομήτρου (σ.σ. γεννημένος στις 31 /7/1988) ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την ανασταλτική τους λειτουργία ενόψει του φειτνού πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. 

Το νέο απόκτημα των «ερυθροκιτρίνων» έχει να επιδείξει πλούσιο βιογραφικό, όπως αποδεινύει η θητεία του σε Ηρακλή Ψαχνών, Νέα Αρτάκη, Ιστιαία, Ελπιδοφόρο αλλά ακι τον Ιωνικό. 

Το γεγονός ότι μπορεί με την ίδια ευχέρεια να καλύψει και τη θέση του στόπερ προσφέρει τη δυνατότητα στον νέο του προπονητή Μπάμπη Σκλάβο να ποντάρει σε πολύ μεγάλο βαθό όσον αφορά τηνοχύρωση της αμυντικής γραμμής. 

Ο Γκογκομήτρος λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι θα συνεχίσω την καριέραμου σ μία ομάδα με την ιστορία, αλλά ακι τις φιλοδοξίες του Ηφαίσοτυ. Από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ , ώστε να βοηθήσω την νέα μου ομάδα να υλοποιήσει τις βλέψεις της».

 

 

 

 

Related posts

Σκλάβος: «Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμού»

Kώστας Παλαιολόγος

«Τριάρα» ο Ίκαρος

Kώστας Παλαιολόγος

«Βόμβα» με Λέκκα ο Αετός Κορυδαλλού!

Kώστας Παλαιολόγος