free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης απέδωσε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης τα αίτια που έφεραν τον αποκλεισμό από την Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

 

Τον θεσμό του Κυπέλλου αποχαιρέτησαν τα Βριλήσσια με τη ήττα που γνώρισαν εμ 2-1 από την Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων αν και κατά διαστήματα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, εντούτοις δεν μπόρεσε να διατηρήσει το αρχικό του προβάδισμα και τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα και την μεγαλύτερη εμπειρία του αντιπάλου.

Ο τεχνικός Γιάννης Χαραλαμπίδης μιλώντας στο «Αbola.gr» απέδωσε στην έλλειψη της απαιτούμενης συγκέντρωσης τα αίτια της ήττας από το συγκρότημα του Ανδρέα Μαντζούνη:

«Θεωρώ ότι για μεγάλο διάστημα του αγώνα ήμασταν ανταγωνιστικοί. Προηγηθήκαμε με 0-1, είχαμε για ένα διάστημα τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως δεχθήκαμε την ισοφάριση από ενα δικό μας χαζό πέναλτι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε σημαντικά κομμάτια του αγώνα κι αυτό τελικά μας στοίχισε, αφού στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Χαραλαμπίδη, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας πλέον στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα ακι τη αναμέτρηης της πρεμιέρας απέναντι στην Κηπούπολη. Θα αντιμετωπίσουμε μία νεοφώτιστη ομάδα, η οποία είναι πολύ οργανωμένη. Προέρχεται από την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος έχοντας να επιδείξει το απόλυτο νικών, ενώ και το περασμενο καλοκαίρι ενισχύθηκε σε σημαντικό βαθμό με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Γεγονός το οποίο μας προβληματίζει. Θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα».

 

 

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Ξεκινάμε ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν»

«Επιβλητικά» Μελίσσια

Nάσος Φακίδης

Βλάχος: «Νιώθουμε απόλυτα έτοιμοι!»

Kώστας Παλαιολόγος