free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Δείχνουμε χαρακτήρα»

Στον υψηλό δείκτη αυτοπεποίθησης που διακρίνει στους ποδοσφαιριστές του αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

Με …κεκτημένη ταχύτητα από την περυσινή ξέφρενη κι απόλυτη πορεία της προς την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στην Β’ Κατηγορία έχει μπει η Κηπούπολη και στην νέα σεζόν. 

Το νεοφώτιστο συγκρότημα των δυτικών προαστίων αποδίδοντας εξαιρετικά και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, επιβλήθηκε με 1-0 της αξιόμαχης και ιδιαίτερα ανταγωνιστικής Κοψαχείλας και τσέκαρε πανάξια το εισιτήριο της πρόκρισης για την τρίτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Δημήτρης Φιλίππου μιλώντας στο «Αbola.gr» εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για το αγωνιστικό πρόσωπο, που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του: 

«Το πιο σημαντικό είναι ότι δείχνουμε χαρακτήρα. Παρά τις σημαντικές ελλείψεις που είχαμε, αλλά και την αφόρητη ζέστη οι παίκτες μου φάνηκαν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Αντιμετωπίσαμε  μία ιδιαίτερα δυνατή κι αξιόμαχη ομάδα, όπου είναι η Κηπούπολη. Θεωρώ ότι δίκαια φτάσαμε στην πρόκριση, αφού εμείς ήμασταν η ομάδα με τις πιο χτυπητές και σημαντικές φάσεςι στο ματς» ήταν το αρχικό σχόλιο του Δημήτρη Φιλίππου, για να προσθέσει: 

«Οι συνεχόμενες νίκες από την περασμένη σεζόν έχουν δώσει και φέτος στην ομάδα μας τρομερή αυτοπεποίθηση με τους παίκτες να πιστεύουν πολύ στους εαυτούς τους ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλου. Στοιχείο ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, ενόψει της επερχόμενης έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στην πρεμιέρα, όπου αντιμετωπίζουμε μία από τις ποιοτικότερες και παραδοσιακές δυνάμεις της κατηγορίας τα Βριλήσσια. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις συνθήκες του παιχνιδιού» 

Εξάρθρωση ωμοπλάτης ο Λαγός 

«Πύρρεια» αποδείχθηκε για την Κηπούπολη η νίκη-πρόκριση επί της Κοψαχείλας. Ο λόγος εστιάζεται στο γεγονός του σοβαρού τραυματισμού του Παναγιώτη Λαγού. Ο δυναμικός στόπερ υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία , ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς 

Την ίδια στιγμή τα προβλήματα παραμένουν, αφού ο Θοδωρής Νομικός συνεχίζει να ταλαιπωρειτια από θλάση στον τετρακέφαλο.

 

 

Related posts

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΤΣΑΝΟΣ

admin

Παπαζαφειρόπουλος: «Πήραμε πολύ σημαντική νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Καθάρισε με Τουμάση ο ΠΟΨ

Βασίλης Θεόκλητος