free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Η αποβολή του Ταχιράι μας γονάτισε»

Στα σημεία που κρίθηκε η αναμέτρηση της πρεμιέρας με την ΑΕ Ηρακλείου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

 

 

Με το …αριστερό ξεκίνησε ο Παλαιό Φάληρο τις φετινές επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο δύσκολο μαραθώνιο του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας. 

Το νεοφώτιστο συγκρότημα των νοτίων προαστίων, να και παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστικό, δνε μπόρεσε να αποδράσει από τη δύσκολη έδρα της ΑΕ Ηρακλείου με κάποιο θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοτας την ήττα με 3-1. 

Ο τεχνικός Γιάννης Γαζής με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» στάθηκε στην εν γένει αγωνιστική παρουσία της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην αποβολή του Ταχιράι: 

«Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι με τον τρόπο που είχαμε σχεδιάσει, με άμεση συνέπεια να βρεθούμε πολύ γρήγορα στη δύσκολη θέση να κυνηγάμε το σκορ με 2-0 απέναντι σε μία πολύ ποιοτική και φιλόδοξη ομάδα όπως είναι η ΑΕ Ηρακλείου. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους αντιδράσαμε, μειώσαμε το σκορ, προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, αλλά η αποβολή του Ταχιτράι στο 70’ μας γονάτισε» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Παλιού Φαλήρου, για να συμπληρώσει: 

 

«Η άποψη μου είναι ότι στο συγκεκριμένο σημείο κρίθηκε ουσιαστικά το παιχνίδι,α φού στη συνέχεια δεν είχαμε το καθαρό μυαλό, αλλά και τις λύσεις να αντιδράσουμε. Με άμεση συνέπεια να δεχθούμε και τρίτο γκολ. Με περιάζει η αποβοή του Ταχιράι, όσο για το παιχνίδι, πυ ολοκληρώθηκε, αλλά κυρίως για αυτό που έρχεται κόντρα στον πανίσχυρο ΠΑΟ Ρουφ, αφού δεν έχουμε την δυνατότητα πλειάδας επιλογών»

Related posts

Ανάσα για την Πεύκη

Βασίλης Θεόκλητος

Νταϊφώτης ξανά στη Νέα Ιωνία!

Abola Team

Παπαρούνης: «Να κάνουμε θόρυβο μόνο με τη δουλειά μας!»

Kώστας Παλαιολόγος