free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Ακόμη δεν είμαστε 100% έτοιμοι»

Το σύνθημα για σκληρή δουλειά έδωσε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές.

 

 

Ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας του Χαραυγιακού αναδείχθηκε ο Άρης Πετρούπολης στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, αναδεικνύοντας ένα μέρος των φετινών του δυατοτήτων. 

Απέναντι στον περυσινό πρωταθλητή, η ομάδα των δυτικών προαστίων παρουσιάστηκειδιαίτερα ανταγωνιστική, θυμίζοντας σε όλους ότι διαθέτει όλα τα φόντα, ώστε να διεκδικήσει υψηλές βλέψεις. 

Ο τεχνικός Αλέξης Γκλεγκλές μιλώντας στο «Αbola.gr» εξέφρασε τη γενικότερη ικανοποίησή του, δίνοντας το έναυσμα για τη δύσκολη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του: 

«Φανήκαμε ανταγωνισιτκή απέναντι σε μία πολύ δύσκολη ομάδα όπως είναι ο Χαραυγιακός. Ακόμη δεν είμαστε 100% έτοιμοι, όπως συμβαίνει και με όλες τις ομάδες τη δεδομένη εποχή. Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αφού και οι δύο ομάδες δημιούργησαν κι έχασαν ευκαιρίες, ώστε να πάρουν την νίκη. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται αποκλειστικά στο επόμενο παιχνίδι με την Πεύκη, όπου θα προεοτιμαστούμε κατάλληλα, ώστ να αξιοποιήσουμε τον παράγοντα έδρα και να πάρουμε την νίκη».   

 

  

 Γλίτωσε τα χειρότερα ο Φιλίππου

 

Τυχερός στην … ατυχία του αποδείχθηκε ο Γιαννης Φιλίππου. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός του Άρη Πετρούπολης, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Χαραυγιακό με πόνους στό γονατο, υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν «καθαρές».

 

Το γόνατο του ταλαντούχου στόπερ πρήστηκε αλλά όπως εκτιμούν οι γιατροί θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δέκα το πολύ ημέρες.

 

 

Related posts

ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ – ΠΑΠΑΓΟΣ 2-3: Τα γκολ

abola10

Τσιμπάκης: «Βγάζουμε με μεγαλύτερη συχνότητα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο μαχητής Χολαργός ποτέ δεν τα παρατά!

abola10