free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε…»

Στους τομείς που κρίθηκε η αναμέτρηση Κυπέλλου με την Κηπούπολη στάθηκε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης.

 

 

Τον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ αποχαιρέτησε η Κοψαχείλα με την ήττα 1-0 που γνώρισε από την Κυπούπολη. 

Απέναντι στο νεοφώτιστο στην Β’ ΕΠΣΑ  και ιδιαίτερα ενθουσιώδες συγκρότημα των δυτικών προαστίων, η Κοψαχείλα φάνηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική και παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε, φανέρωσε πολλές αρετές, γεγονός το οποίο «κρατάει» ο τεχνικός Αντώνης Κουφογιαννάκης, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος: 

«Ήταν για εμάς μία δυνατή πρόβα ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Αντιμετωπίσαμε μία νεοφώτιστη ομάδα της ίδιας κατηγορίας σ’ ένα παιχνίδι πολύ δυνατό. Όπως φάνηκε, όποιος εβαζε το γκολ θα κέρδιζε και αυτό συνέβη. Με την ομάδα της Κηπούπολης να παίρνει την νίκη με 1-0. 

Επίσης, είχαμε να αντιμετωπίσουμε και ορισμένες σημαντικές μας ελλείψεις, μεπιο σηματική την απουσία του Χρήστου Μακρυπίδη, που έλειψε λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ενώ και ο Γκιόλας προερχόταν από τραυματισμό, αλλά εκτιμώ ότι σε γενικές γραμμές ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες του παιχνιδιού. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται αποκλειστικά στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με την Νέα Σμύρνη, όπου η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος» 

 

Δυνατά για εξτρέμ 

Έντονη είναι η κινητικότητα που επικρατεί στην Κοψαχείλα αναφορικά με τη γενικότερη προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι ιθύνοντες του συλλόγου των νοτίων προαστίων είανι σε προχωρημένες επαφές μ’ έναν αξιόλογο εξτρέμ και η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί, θέλει τη διοίκηση της Κοψαχείλας εντός των προσεχών ημερών να προχωρά σε επίσημες ανακοινώσεις.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ιωάννου: «Όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλφοδήμος: «Η ομάδα ανταποκρίθηκε»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο ΠΟΨ συνεχάρη Παπάγο και Κηπούπολη για την άνοδό τους