free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Κάναμε πολύ μεγάλο διπλό!»

Στη σπουδαιότητα της εκτός έδρας νίκης επί του Θριάμβου Χαϊδαρίου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε ο Ολυμπιακός Λιοσίων τις υποχρεώσεις του στο νέο πωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκοι» αποδίδοντας εξαιρειτκό ποδόσφαιρο «απέδρασαν» με το τρίποντο από το Χαϊδάρι επικρατώντας με 1-0 του τοπικού Θριάμβου κι απέδειξαν ότι έχουν όλα τα φόντα να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. 

Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη, αλλά και η εν γένει εικόνα των ποδοσφαιριστών του χαροποίησαν τα μέγιστα τον προπονητή Λεωνίδα Σμυρνή, ο οποίος μιλώντας στο «Αbola.gr» στάθηκε στην αξία της νίκης, αλλά και το κατά πόΣο μπορεί να ντοπάρει τη ψυχολογία όλων στην νεοφώτιστη ομάδα του: 

«Κάναμε ένα πολύ μεγάλο διπλό σε μία δύσκολη έδρα κι απέναντι σε μία πολύ φιλόδοξη και δυνατή ομάδα. Κερδίσαμε μία ομάδα, όπως είναι ο Θρίαμβος Χαίδαρίου, η οποία κατλά βάση είναι η περυσινή ομάδα, που διεκδίκησε την άνοδό της στην Γ’ Εθνική και αυτή η παράμετρος προσδίδιε μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία μας» ήταν το αρχικό σόλιο του αρχιτέκτονα των επιτυχιών του Ολυμπιακού Λιοσίων, για να προσθέσει: 

«Ουσιασιτκά δεν κινδυνεύσαμε από τον αντίπαλό μας, με εξαίρεση ένα χαμένο τετ α τετ στο 60’ λίγ αλεπτά πριν πετύχουμε το νικητήριο γκολ. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και φτάσαμε σε μία σπουδαία νίκη, η οποία θα μας δώσει τρομερή ώθηση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο παιχνίδι με την ΑΕ Ηρακλείου, μία ιδιαίτερα δυνατή ομάδα με παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες στο παρελθόν και η οποία διαθέτει ένα  πολύ αξιόλογο προπονητή και προσωπικό μου φίλο , τονΝίκο Ππααρούνη. Για 90 λεπτά, όμως θα είμαστε αντίπαλοι και θα επιδιώξουεμ από την πλευρά μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σκύβουμε χαμηλα το κεφάλι, δουλεύουμε και προχωράμε».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Τζίτζης: «To θέλαμε πάρα πολύ!»

Kώστας Παλαιολόγος

Παρελθόν από την Αγ. Ελεούσα ο γκολκίπερ Βασίλης Σταυριανουδάκης

Abola Team 3

Κιούρκος: «Οι παίκτες μου το πίστεψαν και τα κατάφεραν!»