free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Δεν ήμασταν καλοί σε πολλά κομμάτια της τακτικής»

Στην μέτρια εικόνα της ομάδας του εστίασε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης τα αίτια της ήττας της πρεμιέρα ςαπό τον νεοφώτιστο Άγιο Θωμά.

 

 

Με ήττα 1-0 από τον νεοφώτιστο Άγιο Θωμά ξεκίνησε ο Πανερυθραϊκός τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας. 

Απέναντι στο συγκρότημα, το οποίο προ ημερών πανηγύρισε την άνοδό του στην κορυφαία των ερασιτεχνικών κατηγοριών της Αθήνας, η ομάδα της Νέας Ερυθραίας, πραγματοποίησε εμφάνιση κατώτερη του αναμενόμενου, κάτι το οποίο παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ο Αντώνης Τσιμπάκης: 

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το νέο πρωτάθλημα. Γενικότερα, βρεθήκαμε πολύ μακριά από τις πραγματικές  μας δυνατότητες, αφού δεν ήμασταν καλοί σε πολλά κομμάτια της τακτικής. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας για την νίκη. Από την πλευρά μας θα πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς.   

Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μα ςπεριμένει απέναντι στην νεοφώτιστη Αθηναϊδα. Θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε ναβρούμε την απαιτούμενη ισορροπία και να φανούμε απόλυτα έτοιμοι».

 

  

 

 

 

Related posts

Έβαλε Τσίρο στην «μηχανή» του ο Χολαργός

Kώστας Παλαιολόγος

Μπενα Θ. | Παίκτης ΠΑΟ Ρουφ

admin

Τσιμπάκης: «Να πλασαριστούμε όσο ψηλότερα μπορούμε»

Kώστας Παλαιολόγος