free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Επένδυση» με Ντενδελά

 

Στην απόκτηση του 17χρονου αριστερού μπακ – χαφ από τον Αετό Κορυδαλλού προχώρησε η ομάδα του Τάκη Γιαννόπουλου (φωτό)

 

 

 

Την μεταγραφική της ενίσχυση συνεχίζει απτόητη η Αγία Ελεούσα. Τα άτομα που απαρτίζουν τον νέο διοικητικό κορμό της ομάδας των δυτικών προαστίων εντείνουν διαρκώς τις ενέργειές τους που αφορούν στην ουσιαστική ενδυνάμωση του ρόστερ κυρίως με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν έντονο κίνητρο διάκρισης και διαπιστώνουν ότι η Αγία Ελεούσα πληροί όλες τις προδιαγραφές να τους προσφέρει τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους. 

Σε αυτό το πλαίσιο, οι ιθύνοντες του ιστορικού και δημοφιλούς σωματείου προχώρησαν στην ένταξη του17χρονου αριστεροπόδαρου μπακ Αργύρη Ντενδελά από τον Αετό Κορυδαλλού. Το νέο απόκτημα το συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του και ενδέχεται να αποτελέσει ιδιαίτερα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του τεχνικού Τάκη Γιαννόπουλου ενόψει της απαιτητικής σεζόν που περιμένει την ομάδα. 

Οι μεταγραφικές κινήσεις δεν εξαντλούνται εδώ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αγία Ελεούσα βρίσκοντια σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση δύο ακόμη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. 

 

Γιαννόπουλος: «Θέλουμε ένα νέο ξεκίνημα»

Με πολλές φιλοδοξίες και την γλυκιά προσδοκία η ομάδα να μπει στον δρόμο των επιτυχιών, που θα της επιτρέψουν να ξαναβρεί την χαμένη της αίγλη αντιμετωπίζουν στην Αγία Ελεούσα την επερχόμενη έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορία, που θα βρει τους «κυανόλευκους» αντιμέτωπους του Χαλκηδονικού.

Ο τεχνικός Τάκης Γιαννόπουλος με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» έδωσε το δικό του στίγμα:

 

«Περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι, αποσκοπώντας σε μία νέα εκκίνηση. Θέλουμε ένα νέο ξεκίνημα εντελώς διαφορετικό από την απογοητευτική εικόνα που παρουσιάσαμε στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή Περιστερίου, ώστε να θέσουμε τις υγιείς βάσεις, που θα μας επιτρέψουν να ποντάρουμε σε μία αξιοπρόσεκτη παρουσία»

Related posts

Ψύλλιας: «Όλοι οι παίκτες μας θέλουν να παραμείνουν!»

Λαγγουράνης (ΑΕ Περιστερίου): “Η ομάδα θα παραμείνει κατηγορία”(vid)

abola10

Ιωάννου: «Με σοβαρότητα κόντρα στην Αγία Ελεούσα!»

Kώστας Παλαιολόγος