free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Δείξαμε πολύ καλά δείγματα»

Τον ενθουσιασμό του από την ευρεία νίκη-πρόκριση επί του ΑΟ. Ιλίου, όπως επίσης και την εμφάνιση των παικτών του εξέφρασε ο προπονητής του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας.

 

Ένα μέρος των τεράστιων φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο Άγιοε Δημήτριος στο νικηφόρο του παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον ΑΟ Ιλίου με 3-0. 

Απέναντι στο ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα του Γιώργου Τζώτζη, οι «κυανέρυθροι» απέδσαν ποδόσφαιρο αξιώσεων, πετυχαίνοντας τρία πανέμορφα γκολ, ενώ δημιούργησαν κι έχασαν σωρεία κλασικών ευκαιριών, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της επερχόμενης έναρξης του νέου πρωταθλήματος. 

Στα αξιομνημόνευτα, περνάει η εκπληκτική απόδοση του Λάζαρου Αβίντογλου. Στο επίσημο ντεμπούτο του για τη νέα σεζόν, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος πρόσφατα επέκτεινε τη συνεργασία του με την «Μπάρτσα» ήταν καταπληκτικός, αφού σημείωσε δύο πανέμορφα τέματα, ενώ ήταν «παρών» σε πολλές όμορφες επιθειτκές προσπάθειες της ομάδας του, αναγκάζοντας τον προπονητή του Αντώνη Καρπούζα να …τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση 

«Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος από την εξαιρετική εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές μου απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι ο Α.Ο. Ιλίου. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο για εμάς είχε αποκτήσει χαρακτήρα τελικής πρόβας ενόψει πρωταθλήματος, απέναντι σε μία ομάδαπολύ δυνατή κι αξιόλογη, η οποία αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με εμάς, εμφανίσαμε πολλές αρετές.

Αυτή η νίκη μας δίνει ακόμη καλύτερη ψυχολογία κι αυτοπεποίθηση. Οι παίκτες μου πέρασαν από τα τρία υπέροχα τέρματα που πέτυχαν και τα οποία ήταν δουλεμένα μέσα από την προπόνηση, έβγαλαν πολλές όμορφες συνεργασίες και κομμάτια της τακτικής τα οποία δουλεύουμε συνεχώς από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Δημιουργήσαμε και χάσαμε πληθώρα ευκαιριών να δώσουμε πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις στην νίκη μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Αγίου Δημητρίου, για να προσθέσει, αφιερώνοντας επαινετικά σχόλια για τον κορυφαίο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση Λάζαρο Αβίντογλου: 

«Αισθάνομαι πολύ δικαιωμένος για τη επιμονή μου να κρατήσουμε στο ρόστερ μα τον Λάζρο Αβίντογλου. Στο φετινό επίσημο ντεμπούτο του ήταν ο κινητήριος μοχλός, ο παίκτης από τα πόδια του οποίου περνούσαν πολλές όμορφες φάσεις που βγάλαμε στο παιχνίδι μας ενώ σημείωσε και δύο πανέμορφα γκολ αντάξια της κλάση του. Εκτιμώ ότι θα μας βοηθήσει τα μέγιστα, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. 

Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται  στην επερχόμενη έναρξη του νέου πρωταθλήματος». 

Απών από την μάχη της πρεμιέρας με τον Κεραυνό Γλυφάδας θα είναι ο ανέτοιμος Όθωνας Τερλελής, αλλά και ο τιμωρημένος Μανώλης Βαμβακερής

Related posts

Διπλό στην Αλεπότρυπα ο Νεοπεντελικός

admin

Ζαμπούρας: «Ομάδα με το ποιοτικότερο ρόστερ ο Άγιος Δημήτριος»

Kώστας Παλαιολόγος

Νικολακόπουλος: «Τελικός με Τριφυλλιακό!»